ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
3-5-2016

Norma live: "O Tempora, O Mores" tour

Σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο

Norma live:

Οι Norma, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, συμπληρώνουν 10 χρόνια στη σκηνή και, μετά τη κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου με τίτλο «O TEMPORA, O MORES», συνεχίζουν την περιοδεία παρουσίασής του.

Βγαίνουν στο δρόμο και ανεβαίνουν στο πάλκο με την αυθεντική και ανανεωμένη ηλεκτρική μορφή τους παρουσιάζοντας ζωντανά τα τραγούδια από το ολοκαίνουριο album τους (O TEMPORA, O MORES), κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους (ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ / ΕΝΑΝΤΙΟΝ /ΔΙΚΑΙΟ..ΣΗΨΗ), καθώς και επιλεγμένες διασκευές από σε ένα εκρηκτικό live party – αφιέρωμα στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή γεμάτο ενέργεια και ρυθμό.

Το line up και ο ήχος των Norma εμπλουτίζεται και δυναμώνει και πλέον, με τρεις ηλεκτρικές κιθάρες επί σκηνής, τα τραγούδια αποδίδονται όπως ποτέ άλλοτε.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας παρουσίασης του «O TEMPORA, O MORES», το γνώριμο ΑΓΡΙΝΙΟ, όπου οι Norma επισκέπτονται το BABYLON Cafe (Σταΐκου 2) και εμφανίζονται ζωντανά την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30. Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, οι Norma ανηφορίζουν προς τη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια των καθιερωμένων εμφανίσεών τους στο ολοκαίνουριο πλέον ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Live Stage (Βενιζέλου 45 – Παλιό Δημαρχείο), όπου εμφανίζονται ζωντανά στις 22:30. Είσοδος 2 ευρώ.
Εκλεκτός προσκεκλημένος των Norma στα decks και τα projections θα είναι ο γνωστός μουσικός παραγωγός John T. (Γιάννης Τάσιος) για ένα δυνατό Warm up & After live set.

Ο δίσκος των Norma "O TEMPORA, O MORES" κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Σε ηλεκτρονική μορφή «κατεβαίνει» από τους επίσημους ιστοτόπους της μπάντας (normatheband.gr / normatheband.bandcamp.com) καθώς και από όλα τα διαδικτυακά καταστήματα (itunes, spotify, amazon, cdbaby κλπ). Η χειροποίητη φυσική του μορφή κυκλοφορεί σε CD και διατίθεται από την ίδια την μπάντα, στα lives των Norma καθώς και σε επιλεγμένα σημεία. Στη συσκευασία του CD περιέχεται κωδικός για δωρεάν «κατέβασμα» (free downloading) ολόκληρης της δισκογραφίας της μπάντας σε μορφή mp3.

Κορυφαία στιγμή του δίσκου είναι η συμμετοχή και ερμηνεία του εμβληματικού Θάνου Ανεστόπουλου, τραγουδιστή των θρυλικών ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ, στο τραγούδι «ΑΡΝΗΘΕΙΣ» σε απόδοση στίχων του ποιήματος «Che fece… il gran rifiuto» του Κ.Π. Καβάφη.

Οι Norma είναι:
Θοδωρής Τσιρώνης: Κιθάρες, Φωνή
Γεωργία Μάντζιου: Μπάσο
Κώστας Μπέλλος: Κιθάρες
Στέφανος Χρηστίδης: Κιθάρες
Χρήστος Παπαγιαννόπουλος: Τύμπανα
Όθων Παπαδόπουλος: Samples/Engineering
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge