ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
19-6-2015

H Ζωή Ζενιώδη αναλαμβάνει Αρχιμουσικός της MOYSA

Της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

H Ζωή Ζενιώδη αναλαμβάνει Αρχιμουσικός της MOYSA

Το Σάββατο 13 Ιουνίου στην αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ» του Μεγάρου Μουσικής παρουσιάστηκε η ομάδα συντελεστών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOYSA). Η πρώτη αυτή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ημερίδας «MOYSA Open Day», έδωσε την ευκαιρία σε γονείς και μέλη της ορχήστρας να γνωρίσουν την αρχιμουσικό της ορχήστρας, Ζωή Ζενιώδη.

Η Ζωή Ζενιώδη, γνωστή για τις καλλιτεχνικά άρτιες, γεμάτες ενέργεια ερμηνείες της, είναι Καλλιτεχνική Διευθύντρια και Μαέστρος των Broward Symphony Orchestra και Alhambra Orchestra στη Φλόριντα.

Έχει συνεργαστεί για τρία έτη με τη Florida Grand Opera και είναι Συνεργάτης Μαέστρος στο Φεστιβάλ Αιγαίου. Έχει ηχογραφήσει τρία CD με την “Albany Records”, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές ενώ, ως πιανίστα, έχει παίξει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις και αίθουσες συναυλιών της Ευρώπης (Montpellier Festival, Royal Festival Hall, Internationales Theater Frankfurt, Lisinski Concert Hall, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης).

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της θα πραγματοποιηθεί στη συναυλία της 21ης Ιουνίου, «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής: Η Κ.Ο.Θ. συναντά τη MOYSA» όπου θα διευθύνει το έργο Suite Capriol του Warlock.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge