ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30-6-2016

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθησαν δύο γυναίκες, οι οποίες κατείχαν με σκοπό την πώληση, πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων.

Πρόκειται για 54χρονη ομογενή και 50χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, κατά διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενες στην περιοχή της Άνω Πόλης, όπου στην κατοχή της πρώτης, βρέθηκαν (27) πακέτα λαθραία τσιγάρα που διέθετε προς πώληση.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, εντοπίστηκαν επιπλέον (584) πακέτα, τα οποία κατασχέθηκαν, στην κατοχή της δεύτερης, βρέθηκαν (20) πακέτα λαθραία τσιγάρα, που προόριζε προς πώληση, καθώς επίσης και (1.010) επιπλέον πακέτα, που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό της οικίας της.

Επίσης κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 251 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge