ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30-6-2016

Κουζινόπουλος: Η θαλάσσια συγκοινωνία ανάσα ζωής για τη Θεσσαλονίκη και τα προάστια

Εκδήλωση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού

Κουζινόπουλος: Η θαλάσσια συγκοινωνία ανάσα ζωής για τη Θεσσαλονίκη και τα προάστια

«Η θαλάσσια αστική συγκοινωνία Θεσσαλονίκης θα είναι εφόσον υλοποιηθεί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της ανατολικής ακτής Θερμαϊκού» δηλώνει στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής της παράταξης Συμπολιτεία Θερμαϊκού Σπύρος Κουζινόπουλος με αφορμή την μεγάλη εκδήλωση που οργανώνει σήμερα.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει «όταν τεθεί σε λειτουργία, θα βοηθήσει στη γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων από και προς το κέντρο της μεγαλούπολης, αλλά και στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών και τουριστών στις ανατολικές ακτές του Θερμαϊκού, ενώ θα έχει ιδιαίτερα θετική επίπτωση στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης και των προαστιακών περιοχών της Θεσσαλονίκης, με την βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα των μέσω μαζικής μεταφοράς, αλλά και στη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου».

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν στην εκδήλωση και να διατυπώσουν τις θέσεις τους οι βουλευτές της Β΄ Θεσσαλονίκης, οι δήμαρχοι Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων του δήμου Θερμαϊκού, δημοτικές παρατάξεις και κινήσεις πολιτών, ειδικοί επιστήμονες, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Θα προηγηθούν εισηγήσεις από τους: Απόστολο Αντωνούδη, πρόεδρο της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», η οποία ως γνωστόν έχει αναλάβει Συντονιστής του έργου της ΘΑΣΘ, Δέσποινα Καραρήγα, Συγκοινωνιολόγο, αρμόδια αστικού σχεδιασμού Θεσσαλονίκης και-Μιχάλη Τσιτώτα, Διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού υποδομών των μεταφορών της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, στο δημοτικό κτίριο των Νέων Επιβατών.

ΠΗΓΗ stokokkino.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge