ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20-11-2019

Εκτίθεστε κ.Πρόεδρε της Αττικό Μετρό

..στην προσπάθειά σας να εκθέσετε

Εκτίθεστε κ.Πρόεδρε της Αττικό Μετρό

Φωτογραφίες από τον σταθμό «Σιντριβάνι» ανήρτησε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας ότι, στα πλαίσια του Thessaloniki Open House 2019, οι θεσσαλονικείς θα μπορούν να επισκευτούν  τον σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό αλλά όχι αυτόν στο «Σιντριβάνι» που «εγκαινιάστηκε» πανηγυρικά πριν από 11 μήνες, διότι  ο χώρος αντενδείκνυται για επισκέψεις.  

Στις εικόνες φαίνονται καλώδια να κρέμονται από την οροφή, ανολοκλήρωτες σκάλες καθώς και σκαλωσιές, που δείχνουν πως ο σταθμός δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί εντελώς. Ως εκ τούτου ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό γνωστοποίησε πως ο εν λόγω σταθμός δεν θα είναι επισκέψιμος ενόψει του Thessaloniki Open House 2019, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Νοεμβρίου.

Εμείς να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έπαψε να υπάρχει από τον Ιούλιο του 2019 δηλαδή πριν από τέσσερις μήνες. Ακόμη, να θυμίσουμε ότι ο κ.Ταχιάος ανέλαβε Πρόεδρος της Αττικό Μετρό στις 10 Σεπτεμβρίου του 2019 δηλαδή πριν από 70 ημέρες. Τα ερωτήματα λοιπόν που προκύπτουν είναι τα εξής:

- Οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο κ.Ταχιάος από τον σταθμό «Σιντριβάνι» είναι χθεσινές?

- Ο κ.Ταχιάος όντας πρόεδρος της Αττικό Μετρό εδώ και 70 ημέρες, υπεύθυνος για το πολύπαθο έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης, δεν φρόντισε να πληροφορηθεί την κατάσταση στον σταθμό «Σιντριβάνι» όλο αυτό το διάστημα και ανακάλυψε την κατάσταση μόλις χθες?

- Μήπως αντί να δουλεύουν τα συνεργεία για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το Μετρό, και πάλι στις πλάτες των θεσσαλονικέων παίζονται παιχνίδια πολιτικά και αφέθηκε ο σταθμός στην κατάσταση που δείχνουν οι φωτογραφίες απλά και μόνο για λίγες πόζες?

Εκτίθεστε κύριε Ταχιάο στην προσπάθειά σας να εκθέσετε. Και δεν αφορά κάποιο προσωπικό σας ζήτημα. Αφορά μία ολόκληρη πόλη, όλους τους θεσσαλονικείς για τους οποίους η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τόσο κόπτεται να ολοκληρώσει το έργο, συμπαρασέρνοντας ακόμη και τις αρχαιότητες στο σταθμό Βενιζέλου ώστε να ολοκληρωθεί  το συντομότερο δυνατό. 



Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Ταχιάου:

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του Thessaloniki Open House 2019, η Αττικό Μετρό Α.Ε. «ανοίγει» στους Θεσσαλονικείς τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επισκέψιμα θα είναι τα δύο πρώτα υπόγεια επίπεδα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την πρόοδο των εργασιών. Η είσοδος θα γίνεται από τις σκάλες μπροστά από τον ΟΣΕ. Δεν απαιτούνται κρατήσεις.

Όσο για τον σταθμό «Σιντριβάνι» που «εγκαινιάστηκε» πανηγυρικά πριν από 11 μήνες, ιδού η χθεσινή εικόνα του. Ο χώρος αντεδείκνυται για επισκέψεις.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στις πόσες συγγνώμες πάει κάποιος σπίτι του?
Στις πόσες συγγνώμες πάει κάποιος σπίτι του?

Έχει χάσει η λέξη πλέον το νόημά της...

Μένουμε Θεσσαλονίκη: Η μακρά νύχτα του παλαιοκομματισμού
Μένουμε Θεσσαλονίκη: Η μακρά νύχτα του παλαιοκομματισμού

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει βαλτώσει και θα βαλτώσει ακόμα περισσότερο

Καταργούν το ΕΣΥ!
Καταργούν το ΕΣΥ!

Περί προσωπικού γιατρού και άλλων δαιμονίων

Κι όμως, τα πανεπιστήμια (ακριβο)φυλάσσονται!
Κι όμως, τα πανεπιστήμια (ακριβο)φυλάσσονται!

Δεν αρκεί όμως, θέλουμε και αστυνομία...




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge