ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4-12-2019

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι
FREE KIDS

Το Μαρούσι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:00 στην Πλατεία Ευτέρπης και ανοίγει την αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων - (5/12/2019)

Από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, μία μεγάλη ποικιλία εορταστικών εκδηλώσεων με την παρουσία του πρωταγωνιστή την ημερών του Άη Βασίλη, συναυλίες, παραστάσεις και δραστηριότητες για τα παιδιά στο παγοδρόμιο, τα ξύλινα σπιτάκια, το Χωριό του Αη Βασίλη, στο πάρκο με τα φουσκωτά, θα χαρίσουν γιορτινή διάθεση σε όλους.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Tετάρτη 04 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 16.00

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΪ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ
στο Κεντρικό Κ.Α.Π.Η. (Περικλέους 22).

Πέµπτη 05 & Παρασκευή 06 Δεκεµβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σωµατείο «Αµαρυσία Εστία», Αίθουσα εκδηλώσεων Δήµου Αµαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δηµ. Μόσχα).

Παρασκευή 06, Σάββατο 07 & Κυριακή 08 Δεκεµβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικο Bazaar των τµηµάτων κοµποδετικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισµού. Τα έσοδα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δηµοτική Ολυµπιακή Πινακοθήκη (Βασ. Σοφίας 85).

Σάββατο 07 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 11.00

«Ένα δώρο για τον καθένα» Ένα διαδραστικό παραµύθι για την αξία του δώρου και της προσφοράς, εµπνευσµένο από τα βιβλία «Ένα δώρο για τον καθένα» (Εκδ. Ίκαρος) και «Η ευχή του Νικόλα» (Εκδ. Κόκκινη Κλωστή Δεµένη). Εµψυχώτρια: Αφροδίτη Κορέτση. Πλατεία Αγίας Λαύρας.

Σάββατο 07 έως Τρίτη 10 Δεκεµβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόµων «Αναγέννηση», Αίθουσα εκδηλώσεων Δήµου Αµαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δηµ. Μόσχα).

Τρίτη 10 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 19.00

Η Βορέειος Βιβλιοθήκη σας προσκαλεί στην κινηµατογραφική προβολή «Πάντινγτον ΙΙ». Ο αρκούδος Paddington είναι αρκετά ικανοποιηµένος µε την πορεία της ζωής του, βολεµένος στη σοφίτα του σπιτιού των Brown και παίζοντας χιονοπόλεµο µε τη νέα του οικογένεια… Σκηνοθεσία: Paul King. Κινηµατογράφος ODEON (Κηφισίας 215 Μαρούσι).

Παρασκευή 13 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 18.30

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων Δήµου Αµαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου». Δηµοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόµου Σµύρνης & Ρήγα Φεραίου, Πεύκη).

Παρασκευή 13 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 19.00

Χοροί, κάλαντα, τραγούδια και δώρα… σας περιµένουµε σε παραδοσιακά χριστουγεννοκαµώµατα! Κλαρίνα, κιθαρόνια, τύµπανα, τουµπερλέκια, µε φλογερούς µουσικάντηδες, (Πασχάλης Τσέρνας – Θωµάς Δρόσος – Solis Barki), φιγούρες, µπερντέδες, καραγκιοζοπαίχτες, (Σωκράτης Κοτσορές – Νίκος Μπαρµπούτης) και ένας ακούραστος άφραγκος «Ωνάσης», ο Τάκης Βαµβακίδης στο ρόλο του ζωντανού Καραγκιόζη. Κινηµατογράφος ODEON (Κηφισίας 215, Μαρούσι).

Σάββατο 14 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 11.00

«Χριστουγεννιάτικο ταξιδο-ανακάτεµα στην ουρά του δράκου» Ελάτε να φορέσουµε τα γιορτινά µας, να ανεβούµε στην ουρά ενός κατακόκκινου κινέζικου δράκου, να ταξιδέψουµε σε µακρινά µέρη και να δούµε πως βιώνουν τα Χριστούγεννα σε άλλες χώρες. Θα φτιάξουµε χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα εµπνευσµένα από ήθη και έθιµα διαφόρων χωρών, θα τραγουδήσουµε, θα χορέψουµε και θα στολίσουµε το δικό µας πολύχρωµο, πολυεθνικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ηλικίες: 6-8 ετών. Εµψυχωτές: Οµάδα ΆΝΑΣΣΑ. Βορέειος Βιβλιοθήκη (Στεφ. Δραγούµη & Μιλτιάδου, Μαρούσι).

Κυριακή 15 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 11:00

Χριστουγεννιάτικη γιορτή µε την παιδική χορωδία του Δηµοτικού Ωδείου Αµαρουσίου. Διοργάνωση: Εξωραϊστικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ» Σωρού κ΄Λάκκας Κόττου Αµαρουσίου στο 4ο Δηµοτικό Σχολείο (Ζεκάκειο, Σωρού 72).

Κυριακή 15 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 11:30 έως 13.00

Χριστουγεννιάτικη εορτή παιδιών-µελών του Συλλόγου «Αθµονέων» Αίθουσα εκδηλώσεων Κέντρου Τέχνης και πολιτισµού (Βασ. Σοφίας 85).

Τρίτη 17 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 19:00

Θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του καλικάντζαρου», ο οποίος ετοιµάζει τις φάρσες του. Η πανέµορφη αλλά κακοµαθηµένη νεράιδα θέλει να γίνει η βασίλισσα της Νεραϊδοχώρας, χωρίς να ξέρει ότι για να το πετύχει θα πρέπει πρώτα να παντρευτεί τον κακάσχηµο καλικάντζαρο….. Θεατροποιηµένο µιούζικαλ « Χορεύοντας µε τα ξωτικά» σε απίθανους ρυθµούς και εκπληκτικές χορογραφίες. Κινηµατογράφος ODEON (Κηφισίας 215 Μαρούσι).

Tετάρτη 18 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 09.00 έως 15.00

Η Οµάδα Αγάπης και η Οµάδα Δηµιουργικής Απασχόλησης του Κ.Α.Π.Η. Αµαρουσίου διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Κεντρικό Κ.Α.Π.Η. (Περικλέους 22).

Παρασκευή 20 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 10.30

«ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ» Η Οµάδα Αγάπης και τα µέλη του Κ.Α.Π.Η. Αµαρουσίου σε συνεργασία µε τα παιδιά από τους Παιδικούς Σταθµούς, θέλοντας να ενισχύσουν την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους µας, θα συγκεντρώσουν στο Κεντρικό Κ.Α.Π.Η. (Περικλέους 22) τρόφιµα µακράς διαρκείας (όσπρια, ζυµαρικά, κονσέρβες και γάλα σε κουτιά).

Τα προσφερόµενα είδη θα διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες του Αµαρουσίου που ζουν κάτω από δυσµενείς οικονοµικές και κοινωνικές συνθήκες.

Τρίτη 24 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 12:00

Χριστουγεννιάτικες µελωδίες από την Φιλαρµονική Ορχήστρα του Δήµου Αµαρουσίου στους πεζόδροµους της πόλης µας.

Τρίτη 31 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 12:00

Πρωτοχρονιάτικες µελωδίες από την Φιλαρµονική Ορχήστρα του Δήµου Αµαρουσίου στους πεζόδροµους της πόλης µας. Πλατεία Ευτέρπης - HΣΑΠ

Τρίτη 24 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 18:00-20:00

Συναυλία µε την Κλασσική Ορχήστρα των καθηγητών του Δηµοτικού Ωδείου σε Βιεννέζικες µελωδίες µε την συµµετοχή των ερασιτεχνικών χορευτικών τµηµάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισµού.

Τρίτη 31 Δεκεµβρίου 2019 | ώρα 17:00-20:00

Παραδοσιακά κάλαντα και χοροί, ήθη και έθιµα του Πόντου από τον Σύλλογο Ποντίων Αµαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και της Κρήτης από την Ένωση Κρητών Αµαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».

Από 5 Δεκεµβρίου έως 5 Ιανουαρίου

Παραστάσεις και δραστηριότητες Δηµιουργικής απασχόλησης Happenings µε Αγιοβασίληδες, µάγους και ξυλοπόδαρους Μουσικά σχήµατα τις εορταστικές ηµέρες µεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα παίζουν µουσική στο εµπορικό κέντρο της πόλης και στις κεντρικές πλατείες (Πλατεία Ευτέρπης - ΗΣΑΠ, Πλατεία Αγίας Λαύρας και Κασταλίας).
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον

Στο Arch Club - Live Stage στον Βοτανικό

Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις
Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις

Απαίτηση των διαμαρτυρομένων να πάρει πίσω η εταιρεία απολύσεις εργαζομένων

Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου
Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Και παρουσίαση του βιβλίου «Από Αύγουστο... σε Αύγουστο» της συγγραφέως - ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη

Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα
Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα

Στο φιλόξενο stage «Μουσικό Κουτί»




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge