ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-12-2019

«Χριστούγεννα Αγάπης»: Χριστουγεννιάτικη συναυλία για την Φλόγα

Στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών

«Χριστούγεννα Αγάπης»: Χριστουγεννιάτικη συναυλία για την Φλόγα

«Ένα ψηλό παράθυρο είναι το τραγούδι. Βλέπει στον δρόμο, βλέπει και στον ουρανό. Απ’ αυτό το παράθυρο κοιτάμε τον κόσμο»
Γ. Ρίτσος

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στα πλαίσια των μεγάλων πολιτιστικών του δράσεων αλληλεγγύης, διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο: «Χριστούγεννα Αγάπης», το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο «Ι. Καποδίστριας», του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών (Ριζάρη 2, ΤΚ 106 75, Αθήνα).

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», για την ενίσχυση του σπουδαίου ανθρωπιστικού του έργου. 

Όπως επισημαίνει η Πρόεδρος του Ομίλου Νίνα Διακοβασίλη, «έχουμε υποχρέωση έναντι του κοινωνικού συνόλου να αναδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας, να ξεδιπλώσουμε τις ψυχικές μας ευαισθησίες και να σταθούμε δίπλα σε ομάδες ανθρώπων, που χρήζουν υποστήριξης, για το τεράστιο έργο που επιτελούν. Γιατί η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη, είναι κυρίαρχο στοιχείο του Πολιτισμού. Oι στόχοι μας για τον επόμενο χρόνο είναι, πατώντας στα χαραγμένα δεδομένα της ύπαρξης μας ως Όμιλος πολιτισμού, να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, που θα αναδεικνύουν το έργο, κυρίως νέων ανθρώπων που οραματίζονται έναν καλύτερο κόσμο και προσπαθούν γι αυτό, παραμένοντας δίπλα τους, αρωγοί και συνοδοιπόροι στα όνειρά τους».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, Περιφέρεια Αττικής, Δήμος Αθηναίων, Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Ε.Μ.Π.

Οι πολυβραβευμένες διεθνώς, Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου και Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα “Νίνα Πατρικίδου” (Π.Ν.Σ.Ο.”Ν.Π.), η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και η καταξιωμένη σοπράνο crossover Μάνια Βλαχογιάννη και ο πιανίστας Σπύρος Σουλαδάκης, σε μια μοναδική συναυλία με κάλαντα, χριστουγεννιάτικες και αγαπημένες μελωδίες από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, μας καλούν αυτά τα Χριστούγεννα να γίνουμε όλοι μια «αγκαλιά», για να κρατήσουμε ζωντανή τη ΦΛΟΓΑ της αγάπης για τους μικρούς μαχητές της ζωής.
Με τις υπέροχες συνθέσεις και τις μελωδικές φωνές τους οι συμμετέχοντες, στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και μας καλούν να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα με αγάπη και μουσική, στηρίζοντας με τη συμμετοχή μας το σπουδαίο έργο της «Φλόγας»

Φιλική συμμετοχή παρουσίασης: Νίκος Βερλέκης, ηθοποιός.

INFO
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 19:00 (Τελευταία προσέλευση: 18:45)
Αμφιθέατρο Ι. Καποδίστριας Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, Ριζάρη 2, ΤΚ 106 75, Αθήνα.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr online - τηλεφωνικά: 11876

Πληροφορίες: Γραμματεία Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος
Τηλέφωνο: 210 9514523
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον

Στο Arch Club - Live Stage στον Βοτανικό

Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις
Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις

Απαίτηση των διαμαρτυρομένων να πάρει πίσω η εταιρεία απολύσεις εργαζομένων

Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου
Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Και παρουσίαση του βιβλίου «Από Αύγουστο... σε Αύγουστο» της συγγραφέως - ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη

Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα
Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα

Στο φιλόξενο stage «Μουσικό Κουτί»




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge