ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18-12-2019

Ένα jukebox από γυαλί θα στήσει ο Δήμος Αθηναίων στο Σύνταγμα

Το Glasshouse project “We play your wish!”

Ένα jukebox από γυαλί θα στήσει ο Δήμος Αθηναίων στο Σύνταγμα
FREE

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο δήμος Αθηναίων και η Πρεσβεία της Ολλανδίας συμπράττουν, για ακόμη μια φορά και προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι μέσα από το εντυπωσιακό jukebox… από γυαλί!

Στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Glasshouse project “We play your wish!” μαζί με διάσημους djs και τους πιο αγαπημένους παραγωγούς από τους πιο αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, κι όλα αυτά για… καλό σκοπό, την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία ολλανδικής έμπνευσης, κατά την οποία, κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, σε διαφορετικές πόλεις στήνεται ένα γυάλινο σπίτι μέσα στο οποίο djs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί παίζουν μουσική αφιλοκερδώς.

Κάτω από το εντυπωσιακό φυσικό δέντρο ύψους 17 μέτρων που δεσπόζει στην πλατεία Συντάγματος, για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, από τις 12.00 έως τις 20.00, θα στηθεί το Glasshouse για δύο ημέρες.

Από τις 12.00 έως τις 16.00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένες μουσικές που θα διαλέξουν αφιλοκερδώς μερικοί από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς των Athens Voice radio 102.5, Kosmos 93.6, Kiss FM 92.9 και En Lefko 87.7. Στη συνέχεια και μέχρι τις 20.00, οι electro και dance ήχοι θα έχουν την τιμητική τους.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 16.00, τα decks αναλαμβάνει ο Mossel από κοινού με τον Argie για ένα άκρως χορευτικό set, ενώ headliner της μέρας η αινιγματική μα και δυναμική ταυτόχρονα Xenia Ghali, που θα ισορροπήσει επιδέξια –όπως μόνο εκείνη ξέρει- ανάμεσα στον mainstream και τον underground ήχο.

Την επόμενη, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, τη σκυτάλη –μετά τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς- παίρνει o διεθνούς φήμης STEVE onemanshow. Λίγο αργότερα, η αυλαία του Glasshouse project κλείνει με την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του φετινού special guest Jochen Miller, του Ολλανδού dj και παραγωγού που από τις απαρχές της καριέρας του έχει υιοθετήσει ένα δικό του πολύ προσωπικό ύφος που μπολιάζει μοναδικά tech, trance και progressive ήχους, ενώ ο ίδιος έχει εμφανιστεί σε μεγάλες διοργανώσεις και φεστιβάλ, το Ultra, το Tomorrowland και το Carnival Electric Daisy και όχι μόνο.


Αναλυτικό Πρόγραμμα

Σάββατο 21.12

12.00 – 14.00 | Athens Voice Radio 102.5 – Δημήτρης Αθανασιάδης

14.00 – 16.00 | Kosmos 93.6 – Κωνσταντίνος Παντζόγλου

16.00 – 18.00 | Mossel x Argie

18.00 – 20.00 | Xenia Ghali

Κυριακή 22.12

12.00 – 14.00 | Kiss 92.9 – Γιώργος Παπατριανταφύλλου

14.00 – 16.00 | En Lefko 87.7 – Χάρης Βαρζαμπετιάν

16.00 – 18.00 | Steve onemanshow

18.00 – 20.00 | Jochen Miller
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον

Στο Arch Club - Live Stage στον Βοτανικό

Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις
Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις

Απαίτηση των διαμαρτυρομένων να πάρει πίσω η εταιρεία απολύσεις εργαζομένων

Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου
Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Και παρουσίαση του βιβλίου «Από Αύγουστο... σε Αύγουστο» της συγγραφέως - ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη

Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα
Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα

Στο φιλόξενο stage «Μουσικό Κουτί»




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge