ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-2-2021

Εγκατέλειψαν σκύλο αλυσοδεμένο στα χιόνια

Έτρεμε από το κρύο, έκλαιγε και είχε μείνει χωρίς φαγητό

Εγκατέλειψαν σκύλο  αλυσοδεμένο  στα χιόνια

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα αλυσοδεμένο κουτάβι πιτ μπουλ μέσα στα χιόνια χωρίς τροφή και νερό.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ το σκυλί διαβιεί σε αυτές τις συνθήκες τους τελευταίους μήνες παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης και έχουν διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Το κουταβάκι κατά τις ίδιες πληροφορίες κλαίει καθημερινά και αναποδογυρίζει το άδειο μπολ του φαγητού του. Μάλιστα από χθες μέχρι σήμερα τρέμει από το κρύο και προσπαθεί να προστατευτεί μέσα στο χιονιά.

Η γνωστή για την φιλοζωική της δράση Φωτεινή Κομμά που μένει απέναντι από το συγκεκριμένο σπίτι στην Κυψέλη δήλωσε στο skai.gr: «Η συγκεκριμένη οικογένεια κακοποιεί συστηματικά ζώα συντροφιάς. Δύο σκύλοι έχουν βρει φρικτό θάνατο στο παρελθόν, ο ένας σκύλος, ράτσας βέλγικου ποιμενικού, που είχαν πριν χρόνια ζούσε μόνιμα στην ταράτσα δεμένος και κρεμάστηκε από την ίδια του την αλυσίδα και ο άλλος, ράτσας persa canario, πέθανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα σκελετωμένος και γεμάτος πληγές. Χαρακτηριστικό είναι ότι το άψυχο σώμα του πετάχθηκε στα σκουπίδια. Όλες οι συστάσεις και οι καταγγελίες έπεσαν στο κενό και έτσι απέκτησαν το κουταβάκι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στα χιόνια αβοήθητο, το μόνο που μπόρεσα είναι να του πετάξω μια χούφτα φαγητό. Δυστυχώς ο φαύλος κύκλος της φρίκης συνεχίζει ατιμώρητος».

Το ζώο αφαιρέθηκε από εθελοντές, δυστυχώς χωρίς τη συνδρομή της αστυνομίας η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να μεταβεί λόγω καιρικών φαινομένων και θα φιλοξενηθεί μέχρι να υιοθετηθεί.



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον

Στο Arch Club - Live Stage στον Βοτανικό

Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις
Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις

Απαίτηση των διαμαρτυρομένων να πάρει πίσω η εταιρεία απολύσεις εργαζομένων

Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου
Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Και παρουσίαση του βιβλίου «Από Αύγουστο... σε Αύγουστο» της συγγραφέως - ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη

Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα
Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα

Στο φιλόξενο stage «Μουσικό Κουτί»




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge