ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-9-2022

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας

To 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, της ΕΛΨΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 5 με 9 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το Συνέδριο επί πέντε ημέρες θα στεγάσει ομιλίες, συμπόσια, συνεδρίες, εργαστήρια, και άλλες δραστηριότητες με γενικό στόχο την παρουσίαση, ενημέρωση και κριτική συζήτηση της Ψυχολογικής έρευνας, στην μεγάλη γκάμα των θεματικών ενοτήτων της Ψυχολογίας, στις οποίες δραστηριοποιούνται οι ερευνητές στην Ελλάδα σήμερα.

Το κεντρικό θέμα του συμποσίου θα αναδειχθεί μέσω ομιλιών και συμποσίων.

Προσκαλούμε ερευνητές Ψυχολόγους, ερευνητές συγγενών επιστημών που εστιάζουν σε ψυχολογικά ζητήματα, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, και όσους ασχολούνται με θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Το συνέδριο στοχεύει στην διάδοση της ψυχολογικής έρευνας και των βασισμένων σ’ αυτήν εφαρμογών για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας, στην ενημέρωση εκπαιδευόμενων, ειδικών και κοινού για τις εξελίξεις στην Ψυχολογία και στην προβολή της ανάγκης ψυχολογικής τεκμηρίωσης των κοινωνικών πολιτικών.

Το συνέδριο:
α) έχει προμετωπίδα το ρητό «τίποτα το ανθρώπινο δε μου είναι ξένο», το οποίο εκφράζει την αμερόληπτη προσέγγιση στην ποικιλομορφία της ατομικότητας

β) καλύπτει όλες τις ειδικότητες π.χ. Κλινική Ψυχολογία και Ψυχολογία της Υγείας, Νευροψυχολογία, ιατρική Ψυχολογία, Συμβουλευτική, Σχολική Ψυχολογία, Ειδική Εκπαίδευση, Ψυχολογία Μέσων και Τεχνολογίας

γ) περιλαμβάνει εργαστήρια, συμπόσια, ατομικές παρουσιάσεις με διάλογο, διαλέξεις ξένων και Ελλήνων ομιλητών, στρογγυλά τραπέζια και αναρτημένες εργασίες

δ) οι επωφελούμενοι συμμετέχοντες εκτιμώνται σε 1200, κατά το ήμισυ φοιτητές Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής, συναφών σχολών αλλά και ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες Ψυχολόγοι και επαγγελματίες συγγενών ειδικοτήτων (π.χ. Ψυχίατροι, Κοινωνικοί Λειτουργοί), Εκπαιδευτικοί και ευρύ κοινό.

Οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο www.elpse2022.gr

Υπερήφανος υποστηρικτής του συνεδρίου: ΚΔΒΜ Easy Education

Η Easy Education, συνεχίζοντας τη διαχρονική της υποστήριξη στον κλάδο της εκπαίδευσης, προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του συνεδρίου, στηρίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το έργο της ΕΛΨΕ, της οποίας ο στόχος είναι η προαγωγή της επιστήμης της Ψυχολογίας με την υποστήριξη του ερευνητικού έργου στη Ελλάδα, τη διάχυση τεκμηριωμένης γνώσης στο κοινό και τη διάδοση ψυχολογικών υπηρεσιών που ενδυναμώνουν την ψυχική υγεία, την ευεξία, τη λειτουργικότητα και την ανάπτυξη ατόμων, ομάδων και κοινοτήτων.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον

Στο Arch Club - Live Stage στον Βοτανικό

Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις
Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις

Απαίτηση των διαμαρτυρομένων να πάρει πίσω η εταιρεία απολύσεις εργαζομένων

Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου
Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Και παρουσίαση του βιβλίου «Από Αύγουστο... σε Αύγουστο» της συγγραφέως - ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη

Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα
Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα

Στο φιλόξενο stage «Μουσικό Κουτί»




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge