ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-11-2022

Δημοπρασία: Εργα Τέχνης, Ρολόγια, Φιλελληνικά και Σπάνια Αντικείμενα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών

Από τον Οίκο Δημοπρασιών Loudos Auctions

Δημοπρασία: Εργα Τέχνης, Ρολόγια, Φιλελληνικά και Σπάνια Αντικείμενα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών

Ο Θάνος Λούδος προσκαλεί το φιλότεχνο κοινό της Αθήνας να παρακολουθήσει και να συμμετέχει στη δημοπρασία που περιλαμβάνει μοναδικά έργα τέχνης, πολύτιμα ρολόγια και κοσμήματα, σπάνιες αντίκες, αντικείμενα γνωστών σχεδιαστών και συλλεκτικά βιβλία.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18:45 θα πραγματοποιηθεί η ζωντανή δημοπρασία του Οίκου Δημοπρασιών Loudos Auctions στο ξενοδοχείο Athens Gate (Λεωφόρος Συγγρού 10, 11742, Αθήνα) με παρουσία κοινού (ελεύθερη είσοδος - εγγραφές απο 17:45).
Στη δημοπρασία παρουσιάζονται μοναδικές ευκαιρίες για να εμπλουτίσουν οι συλλέκτες τις συλλογές τους, προτάσεις για τη δημιουργία νέων συλλογών και επιπλέον ευκαιρίες απόκτησης σπάνιων αντικειμένων σε λογικές τιμές και αξίες τις οποίες καθορίζει ο αγοραστής!

Θα δημοπρατηθούν 95 πρωτότυπα έργα τέχνης σημαντικών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, όπως Αλέξης Ακριθάκης, Γεώργιος Ζογγολόπουλος, Σπύρος Βασιλείου, Χρίστος Καράς, Παύλος Σάμιος, Δημήτρης Γέρος, Θεόδωρος Μανωλίδης, , Μποστ (Μποσταντζόγλου Χρύσανθος), Παύλος (Διονυσόπουλος), Χρύσα (Βαρδέα), Μανώλης Χάρος, Νικόλαος Λύτρας, Γεράσιμος Σκλάβος, Άγγελος (Παναγιώτου), Γεώργιος Μαυροΐδης, Jean Xceron, Στέφανος Δασκαλάκης, Κυριάκος Μορταράκος, Γιώργος Σταθόπουλος, Εδουάρδος Σακαγιάν, Τάσος Μαντζαβίνος, Γεώργιος Σικελιώτης, Γεώργιος Γκολφίνος, Κώστας Λούστας, Λουκάς Γεραλής, Βασίλειος Γερμενής, Άγγελος Γιαλλινάς, Σπυρίδων Σκαρβέλης, Αλέξανδρος Μπαρκόφ, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνος Ξενάκης και άλλοι.

Επιπλέον θα δημοπρατηθούν έργα των Anatoly Zverev και Solomon Borisovich Nikritin με προέλευση την περίφημη συλλογή Γ. Κωστάκη, 2 έργα του Peter Kunz Opfersei και 2 του Hans Hinterreiter με προέλευση τη συλλογή της γκαλερί Ericson του Τάκη Ευσταθίου στη Νέα Υόρκη και 3 σπάνιες υπογεγραμμένες και αριθμημένες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε!
Στη δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνονται 11 πολύτιμα και συλλεκτικά ρολόγια εκ των οποίων, 7 Rolex, 1 Vacheron Constantin, 2 Cartier και 1 Bvlgari με τιμές εκτίμησης από 5,000€ έως 85,000€. Υπέροχα κοσμήματα Λαλαούνη και κοσμήματα με πιστοποιητικά επιλεγμένα και ελεγμένα από τους ειδικούς του Loudos Auctions με πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές εκκίνησης.
Στην τρίτη κατηγορία θα δημοπρατηθούν αντικείμενα γνωστών σχεδιαστών, όπως Hermès, Chanel, Gucci, Versace, Dupont, Tifanny.

Η τέταρτη κατηγορία περιλαμβάνει Φιλελληνικά, Οθωμανικά και Ασιατικά σπάνια αντικείμενα καθώς και επιλεγμένα συλλεκτικά αντικείμενα 19ου αιώνα, τα οποία προτείνονται σε ελκυστικές τιμές εκτίμησης και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
Η δημοπρασία ολοκληρώνεται με την Αθηναϊκή συλλογή σπάνιων βιβλίων του συλλέκτη Τάκη Ευσταθίου με έμφαση την Ιαπωνία και το έργο του Λευκάδιου Χέρν, με βιβλία καλλιτεχνών, με υπογραφή και αφιέρωση, καθώς και συλλεκτικές εκδόσεις όπως Fendi by Karl Lagerfeld, Terry Richardson-Kibosh, Adore Madonna - Kenji Wakasugi.

Η έκθεση των αντικειμένων της δημοπρασίας πραγματοποιείται με ραντεβού στα γραφεία του Οίκου Δημοπρασιών, Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 12, 11635, Αθήνα.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
12:00 - 21:00 (προσέλευση κατόπιν ραντεβού)

Επιπλέον για πρώτη φορά μπορείτε να κλείσετε το προσωπικό σας “virtual viewing” μέσω Zoom, What’s up ή Viber χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε τον χώρο.

Εξερευνήστε το σύνολο των αντικειμένων της δημοπρασίας και τις πληροφορίες στο website του Loudos Auctions www.loudos.gr.

Δείτε τον κατάλογο.

Ο Οίκος Δημοπρασιών Loudos Auctions είναι ο μοναδικός Οίκος στην Ελλάδα με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που εξειδικεύεται σε έργα τέχνης, αντίκες, κοσμήματα και ρολόγια.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον
ΆΪΝΤΑ ΦΕΣΤ - Τσικνοπέμπτη Εντίσιον

Στο Arch Club - Live Stage στον Βοτανικό

Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις
Κινητοποίηση στην PeopleCert ενάντια στις απολύσεις - συνδικαλιστικές διώξεις

Απαίτηση των διαμαρτυρομένων να πάρει πίσω η εταιρεία απολύσεις εργαζομένων

Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου
Ημερίδα: «Δωρεά οργάνων - δώρο ζωής» στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Και παρουσίαση του βιβλίου «Από Αύγουστο... σε Αύγουστο» της συγγραφέως - ιατρού Ελευθερίας Κρικέλη

Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα
Η Nelly Aλιγιζάκη live μαζι με τους Avventura στην Αθήνα

Στο φιλόξενο stage «Μουσικό Κουτί»




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge