ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1-3-2023

3η Premium Real Estate Expo 2023

Επιστρέφει η μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις στην Ελλάδα

3η Premium Real Estate Expo 2023

Η εξειδικευμένη έκθεση για το Real Estate και τις επενδύσεις επιστρέφει από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, με στόχο να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του μεσιτικού και κατασκευαστικού κλάδου με εγχώριους και διεθνείς επενδυτές.

Η φετινή 3η διοργάνωση αναμένεται ακόμη πιο δυναμική καθώς θα συμμετέχουν -εκτός από μεσίτες και μεσιτικές εταιρίες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρίες λογισμικού, εταιρίες παροχής υπηρεσιών, φορείς αξιοποίησης ακινήτων αλλά και κατασκευαστικές εταιρείες δίνοντας την δυνατότητα στους εκθέτες για ανάπτυξη εμπορικών συμφωνιών εντός της έκθεσης, αλλά και στους επισκέπτες να συνομιλήσουν απευθείας με τους ειδικούς του κλάδου.

Για το 2023, η Premium Real Estate Expo, εγκαινιάζει ένα εξειδικευμένο Hosted Buyer πρόγραμμα, μέσω του οποίου έχει ήδη προσελκύσει επενδυτές από χώρες στόχους όπως το Ισραήλ, τα HAE, η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Βαλκάνια κ.α.

Η Premium Real Estate Expo, η μοναδική Β2B έκθεση του κλάδου, δίνει την δυνατότητα στους εκθέτες της να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τους decision makers (επενδυτές & επαγγελματίες του κλάδου ακινήτων) διεθνών αγορών και να συνάψουν άμεσες εμπορικές συμφωνίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Buyers Square».

Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας www.vrexpogreece.com, οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν τις B2B συναντήσεις τους στην έκθεση, αλλά και να συνομιλήσουν διαδικτυακά και να προβάλλουν τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες τους σε εκπροσώπους μεγάλων γραφείων Real Estate, funds, οικονομικούς συμβούλους και νέους πελάτες από όλο τον κόσμο.

Ακόμη, στο πλαίσιο της 3ης Premium Real Estate Expo, θα πραγματοποιηθεί το 2ο συνέδριο Real Estate Forum, όπου θα παρουσιαστούν τα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της κτηματαγοράς και τις επενδύσεις. Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις τάσεις και τις εξελίξεις της ελληνικής κτηματαγοράς.

Τέλος, στην πλήρως εξοπλισμένη συνεδριακή αίθουσα της έκθεσης οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα δικά τους project στους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης.

Υποστηρικτής και αρωγός της 3ης Premium Real Estate Expo είναι ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) που με την πολύτιμη στήριξή τους πραγματοποιείται μια άρτια διοργάνωση, η οποία καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου. Επίσης η έκθεση τελεί υπο την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας επαγγελματιών ακίνητης περιουσίας (FIABCI Greece).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 3η Premium Real Estate Expo επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rexpo.gr.

3η Premium Real Estate Expo
09-11 Ιουνίου 2023
Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας
www.rexpo.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
3η Premium Real Estate Expo 2023
3η Premium Real Estate Expo 2023

Έρχεται η μοναδική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα με διεθνή προσανατολισμό

Όλες οι λεπτομέρειες για το Run Bike Care 2023
Όλες οι λεπτομέρειες για το Run Bike Care 2023

Τρέξε - Κάνε ποδήλατο - Ενημερώσου

SILENTIOUM του ποιητή Αντώνη Φιλιππαίου
SILENTIOUM του ποιητή Αντώνη Φιλιππαίου

Kυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

Δημοπρασία Loudos Auctions
Δημοπρασία Loudos Auctions

Mε μοναδικά έργα τέχνης, πολύτιμα ρολόγια και κοσμήματα, σπάνιες αντίκες και αντικείμενα γνωστών σχεδιαστών

Μια Γέφυρα Μουσικής πάνω από τη Συγγρού, Vol. 8
Μια Γέφυρα Μουσικής πάνω από τη Συγγρού, Vol. 8

Τρεις συναυλίες τιμούν το έργο του Maurice Ohana
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge