ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-9-2018

O Τσολακίδης κέρδισε το 31ο ράλι ΔΕΘ

Με Skoda Fabia R5

O Τσολακίδης  κέρδισε   το 31ο ράλι ΔΕΘ

Ο Σωκράτης Τσολακίδης ήταν ο νικητής   του 31ου ράλι ΔΕΘ που πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. 

Ο πρωταθλητής Ελλάδος έχοντας δίπλα του τον Χάρη Δήμο και όπλο του μία Skoda Fabia R5 κέρδισε τις πέντε ειδικές διαδρομές και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. 

Μετά από 242,83 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 63,23 χιλιόμετρα ήταν ειδικές διαδρομές ολοκληρώθηκε το 51ο επετειακό ράλι ΔΕΘ. Μετά το τέλος και της 4ης ειδικής διαδρομής της Παλαιοχώρας ο Θεσσαλονικιός πρωταθλητής στέφθηκε για άλλη μια φορά νικητής, έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ για άλλη μια φορά το Skoda Fabia R5 αναδείχθηκε ως το πλέον αξιόπιστο αγωνιστικό.

Στη δεύτερη θέση της γενικής βαθμολογίας βρέθηκε ο Αναπολιτιάκης Γιώργος μαζί με τον συνοδηγό Τσιούκα Αθανάσιο οδηγώντας Mitsubishi Lancer Evo X, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Καπράνος Νίκος μαζί με τον Καπράνο Δημήτρη επίσης με Mitsubishi Lancer Evo X.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου είχε πραγματοποιηθεί (20:30) η πανηγυρική εκκίνηση με τον Σωκράτη Τσολακίδη να λαμβάνει την σημαία εκκίνησης από τον εκπρόσωπο του Περιφεριάρχη Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο μεταφορών Ηλία Πάλλα. 'Αλλωστε για πρώτη φορά φέτος ο αγώνας αγωνιστικά περιορίστηκε σε μόλις μία ημέρα από τις δύο που ήταν τις προηγούμενες χρονιές.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ενα επικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023
8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Με οδηγό και συνοδηγό τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη

Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?
Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με μηχανάκια

Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI
Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI

Η υποχρεωτική απόσυρση οχήματος ΤΑΞΙ επιβραβεύεται με 5.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge