ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26-8-2019

52ο Ράλλυ ΔΕΘ

Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου

52ο Ράλλυ ΔΕΘ

Προσθέτοντας μία ακόμα σελίδα στο άλμπουμ των 51 μοναδικών διοργανώσεων ενός εκ των ιστορικότερων αγώνων Ράλλυ της χώρας μας ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου το 52ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Με μικρές διαφορές σε σχέση με την περσινή σχεδίαση του που σκοπό έχουν τη διευκόλυνση θεατών, μηχανικών και αγωνιζομένων και την αύξηση της προβολής πληρωμάτων και χορηγών ο Όμιλος και τα στελέχη του προετοιμάζουν έναν συναρπαστικό και, πάνω από όλα, ασφαλή αγώνα που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος αξιόλογων συμμετοχών.

Ο τεχνικός έλεγχος θα διεξαχθεί στη νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. από τις 14:00 έως τις 18:00 από όπου θα δοθεί και η εκκίνηση του αγώνα στις 20:30. Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κινηθούν προς την πλατεία Αριστοτέλους όπου θα διανυκτερεύσουν το βράδυ του Σαββάτου.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα αφήσει το πλακόστρωτο της πλατείας στις 7:50 το πρωί της Κυριακής όπου περίπου 1 ώρα και 25 λεπτά μετά θα ξεκινήσει το καθαρά αγωνιστικό σκέλος του αγώνα με την πρώτη ειδική διαδρομή «Γαλάτιστα-Πετροκέρασα» μήκους 9,81 χιλιομέτρων να ξεκινά στις 9:16.

Το service park του αγώνα θα βρίσκεται έξω από το χωριό Γαλάτιστα με τα αυτοκίνητα να επιστρέφουν εκεί αμέσως μετά από το κάθε loop των ειδικών διαδρομών. Μετά τις 5 ειδικές διαδρομές τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στη νότα πύλη της Δ.Ε.Θ. όπου το πρώτο αγωνιστικό αναμένεται να δει την σημαία του τερματισμού στις 16:39.
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ενα επικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023
8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Με οδηγό και συνοδηγό τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη

Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?
Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με μηχανάκια

Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI
Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI

Η υποχρεωτική απόσυρση οχήματος ΤΑΞΙ επιβραβεύεται με 5.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge