ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-10-2019

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Nissan Juke

Το 70% της παραγωγής θα απορροφηθεί από τις αγορές της ΕΕ.

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Nissan Juke

Η Nissan ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Juke στο εργοστάσιο της στο Sunderland της Μεγάλης Βρετανίας.

Με σχεδόν 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στους Ευρωπαϊκούς δρόμους, το Nissan Juke ανταποκρίθηκε στο έπακρο στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων αγοραστών, χάρη στον ξεχωριστό σχεδιασμό του. Η νέα του γενιά έρχεται τώρα, δέκα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου, πλήρως αναβαθμισμένη. Με το ProPILOT και την κορυφαία συνδεσιμότητα, το JUKE φέρνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της Nissan για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

To Nissan JUKE επιστρέφει με την μοναδική του ταυτότητα, ακόμα περισσότερο χαρακτήρα, συναρπαστικές επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οδηγών, δήλωσε ο Ponz Pandikuthira, αντιπρόεδρος της Nissan Europe, επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού. Ο νέος σχεδιασμός και η συναρπαστική οδηγική εμπειρία θα προσελκύσουν τον αυξανόμενο αριθμό αγοραστών που επιλέγουν τα compact crossovers. Το Juke έχει μεγαλώσει, διατηρώντας παράλληλα τις οδηγικές αρετές του, ως ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, συμπλήρωσε.

Το 70% της παραγωγής του νέου Nissan Juke θα απορροφηθεί από τις αγορές της ΕΕ με τα δύο τρίτα των προμηθευτών του μοντέλου έχουν την έδρα τους την Ευρώπη.

Σε δηλώσεις του από το Sunderland, ο πρόεδρος της Nissan Europe, Gianluca de Ficchy τόνισε πως η επένδυση που έγινε για το νέο Juke στο Sunderland έφτασε τα 100 εκατ. στερλίνες. Είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο αυτοκινήτων στη Βρετανία και στα χρόνια λειτουργίας του, από τη γραμμή παραγωγής του έχουν βγει πάνω από 10 εκατ. αυτοκίνητα της Nissan.

ΠΗΓΗ drive.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Η Formula 1 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ενα επικό show που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023
8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Με οδηγό και συνοδηγό τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη

Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?
Θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Τί να προσέξω?

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με μηχανάκια

Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI
Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος επιδότησης για ηλεκτρικά TAXI

Η υποχρεωτική απόσυρση οχήματος ΤΑΞΙ επιβραβεύεται με 5.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge