ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
22-7-2019

Avengers Endgame, το κινηματογραφικό έπος της Marvel

Οι επόμενες ταινίες της Marvel

Avengers Endgame, το κινηματογραφικό έπος της Marvel

Το κινηματογραφικό έπος της Marvel, «Avengers: Endgame» ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του και το Avatar του James Cameron στο box office και να γίνει η πιο κερδοφόρα ταινία παγκοσμίως. Disney και Marvel Studios ανακοίνωσαν ότι μέχρι στιγμής έχει έσοδα ύψους $2,789.2 δισ. και ότι το ποσό αναμένεται να αυξηθεί κατά $500.000 τις επόμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεπεράσει το "Avatar" και τα $2,7897 δισ., τα οποία ήταν και η «κορυφή» των εισπράξεων. 

Μέχρι στιγμής το "Avengers: Endgame" έχει συγκεντρώσει $850 εκ. από τις ΗΠΑ και $1,9 δισ. από το παγκόσμιο box office. Ξεπέρασε την άλλη ταινία του Cameron, "Titanic", και έγινε η δεύτερη πιο κερδοφόρα ταινία τον Μάιο. Έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα την πρώτη εβδομάδα προβολής της και δεν έχει πέσει από το Τοp 10 από τον Απρίλιο.

Tο "Avengers: Endgame" θα γίνει διαθέσιμο ψηφιακά στις 30 Ιουλίου 2019, ενώ τα 4K Ultra HD, Blu-Ray και DVD θα κυκλοφορήσουν στις 13 Αυγούστου 2019. Η ταινία επέστρεψε εκ νέου στις κινηματογραφικές αίθουσες για μικρό διάστημα με φόρο τιμής στον Stan Lee και έξτρα υλικό διάρκειας 7 λεπτών. 


Οι επόμενες ταινίες της Marvel:


Black Panther 2 
Τα κινηματογραφικά στούντιο της Marvel έχουν ήδη ανακοινώσει την δεύτερη ταινία του Black Panther. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό εάν σκεφτεί κανείς πως η πρώτη ταινία είχε ανέλπιστα τρομερή επιτυχία, με έσοδα 1,344 δισεκατομμύρια δολάρια. Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται πως στο καστ της ταινίας θα περιλαμβάνονται οι Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o και Danai Gurira. 



Doctor Strange 2 
Σύμφωνα με τις φήμες στο Χόλιγουντ, στο συμβόλαιο του Benedict Cumberbatchπεριλαμβάνεται ακόμα μια ταινία στην οποία θα υποδυθεί τον μάγο Doctor Strange. Η πρώτη ταινία έλαβε ιδιαίτερα καλές κριτικές από το κοινό, ενώ οι εισπράξεις της ήταν ιδιαίτερα καλές (677,7 εκατομμύρια).



Guardians of the Galaxy: vol 3
Οι «Φύλακες του Διαστήματος» μπήκαν στις ζωές μας το 2014 και αμέσως έκαναν επιτυχία με το ιδιαίτερο χιούμορ τους και το έξυπνο σενάριό τους. Η δεύτερη ταινία που βγήκε το 2017, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με έσοδα 863,8 εκατ. δολάρια. Αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα πιθανό στην τρίτη τους ταινία να βρίσκεται μαζί τους και ο Thor (Chris Hemsworth). Στο καστ των ταινιών περιλαμβάνονται οι Chris Pratt, Dave Bautista, Vin Diesel και Bradley Cooper(οι δύο τελευταίοι χαρίζουν τις φωνές τους σε Groot και Rocket Raccoon αντίστοιχα).



Γυναίκες ηρωίδες
Τα τελευταία χρόνια η Marvel φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά στις γυναίκες ηρωίδες της. Μέσα στα επόμενα χρόνια, αναμένουμε μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson ως «Black Widow». Λογικά θα είναι prequel για τη ζωή της Natasha Romanoff, πριν αυτή ενωθεί με τους Avengers.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη μια δεύτερη ταινία Captain Marvel, καθώς η πρώτη, με πρωταγωνίστρια τη Brie Larson, τα πήγε αρκετά καλά στο Box office. 
 


Eternals
Οι φήμες αναφέρουν, πως το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ που έχει στα σκαριά η Disney, ακούει στο όνομα «Eternals». Πρόκειται για μια ομάδα ηρώων των κόμιξ της Marvel με πανίσχυρες δυνάμεις, που σώζουν τη Γη από εξωγήινες απειλές. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του εγχειρήματος, στο Χόλιγουντ ακούγεται έντονα πως οι παραγωγοί της ταινίας μιλούν ήδη με την Αντζελίνα Τζολί για κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι ταινίες της εβδομάδας στις αίθουσες του Φεστιβάλ
Οι ταινίες της εβδομάδας στις αίθουσες του Φεστιβάλ

Πέμπτη 18 έως Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

7o Sleepless Movie Marathon
7o Sleepless Movie Marathon

Τρεις εμβληματικές χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Θέατρο Αυλαία

Σινέ Αθήναιον: Πρόγραμμα προβολών
Σινέ Αθήναιον: Πρόγραμμα προβολών

Από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Σινέ Αθήναιον: Πρόγραμμα προβολών
Σινέ Αθήναιον: Πρόγραμμα προβολών

Από την Πέμπτη 23 έως την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge