ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
18-11-2019

Πρεμιέρα για την Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη στο Πανόραμα

Ταινίες κάθε Πέμπτη με ελεύθερη είσοδο

Πρεμιέρα για την Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη στο Πανόραμα
FREE

Κινηματογραφική πρεμιέρα με γεύση από Όσκαρ και αμερικάνικο κινηματογράφο κάνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη στο Πανόραμα.

Για έκτη συνεχόμενη σεζόν, στο πανέμορφο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στις 8.00 το βράδυ και με ελεύθερη είσοδο οι σινεφίλ του δήμου, αλλά και των γύρω περιοχών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάθε Πέμπτη και μέχρι τον Απρίλιο του 2020 15 αριστουργήματα του διεθνούς κινηματογράφου. Οι προβολές ξεκινούν με γεύση από αμερικάνικο κινηματογράφο.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου θα προβληθεί το μιούζικαλ «Lalaland» που βραβεύτηκε με 6 Όσκαρ με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμα Στόουν, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει το βιογραφικό δράμα «Ο Καθηγητής και ο τρελός», μια αμερικάνικη ταινία που είναι βασισμένη σε βιβλίο, με πρωταγωνιστές τους Σον Πεν και Μελ Γκίμπσον..

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν πολλές σημαντικές ταινίες, όπως μεταξύ των άλλων«Το Βαποράκι» του Κλιντ Ίστγουντ, η ισπανική κωμωδία «Είναι για το καλό σου», η γαλλική κοινωνική κωμωδία «Κολύμπα ή αλλιώς βυθίσου» και η ισπανική κοινωνική ταινία «Το ξέρουν όλοι» με τους Χαβιέ Μπαρδέμ, Πενελόπε Κρουζ και Ρικάρντο Νταρίν.

Λίγες ημέρες αργότερα κάνει πρεμιέρα και η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη στο Ασβεστοχώρι (Κέντρο Πολιτισμού) που λέει «Φώτα, κάμερα πάμε» για τον φετινό χειμώνα τηΔευτέρα 25 Νοεμβρίου, με την ταινία «Lalaland», ενώ στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται συνολικά δώδεκα προβολές. Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ξεκινά το χειμερινό της πρόγραμμα και η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη στην Πυλαία που για δεύτερη χρονιά στεγάζεται στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου με την ταινία «Ο Καθηγητής και ο Τρελός».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι ταινίες της εβδομάδας στις αίθουσες του Φεστιβάλ
Οι ταινίες της εβδομάδας στις αίθουσες του Φεστιβάλ

Πέμπτη 18 έως Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

7o Sleepless Movie Marathon
7o Sleepless Movie Marathon

Τρεις εμβληματικές χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Θέατρο Αυλαία

Σινέ Αθήναιον: Πρόγραμμα προβολών
Σινέ Αθήναιον: Πρόγραμμα προβολών

Από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Σινέ Αθήναιον: Πρόγραμμα προβολών
Σινέ Αθήναιον: Πρόγραμμα προβολών

Από την Πέμπτη 23 έως την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge