ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
3-10-2018

Salonica Comedy Festival - φεστιβάλ κωμωδίας στη Θεσσαλονίκη

Από τις 19 έως και τις 21 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθήναιον

Salonica Comedy Festival - φεστιβάλ κωμωδίας στη Θεσσαλονίκη

Το stand up comedy, το κωμικό φαινόμενο που έχει απλωθεί από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και ο κωμικός αυτοσχεδιασμός ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με το μεγαλύτερο φεστιβάλ κωμωδίας.

Το Salonica Comedy Festival είναι μια τριήμερη κωμική γιορτή, ένα φεστιβάλ γέλιου, με 15 συνολικά παραστάσεις σε 2 σκηνές.

Από τις 19 έως και τις 21 Οκτωβρίου η αφρόκρεμα της ελληνικής κωμικής σκηνής θα βρίσκονται στο Θέατρο Αθήναιον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

To σφύριγμα έναρξης την Παρασκευή 19/10 δίνεται με την ανορθόδοξη κωμική αυτοσχεδιαστική παράσταση «Κωμικό ΜΠΟΥΜ» στην οποία οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο και πρόβες. 

Στο αυτοσχεδιαστικό παραλήρημα συμμετέχουν οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος και το κοινό. Η Χρύσα Κατσαρίνη και ο Θωμάς Ζάμπρας συναντιούνται λίγο αργότερα επί σκηνής σε έναν κωμικό «αγώνα» με πολύ γέλιο. Ακολουθεί το πρώτο Comedy Club του φεστιβάλ με τους Διονύση Ατζαράκη, Γιώργο Χατζηπαύλου, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Χρήστο Καλαϊτζίδη. 

Συνεχίζουμε με την επιτυχημένη εκπομπή του netwix.gr «Big Talk», που παρουσιάζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό, με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιώργο Αγγελόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη να γίνονται… κωμικά πειραματόζωα για χάρη του Salonica Comedy Festival.  H πρώτη ημέρα κλείνει με το καινούριο υλικό του Παναγιώτη Κούδα που θα παρουσιάσει τα νέα του κείμενα στο φεστιβάλ.

Το Σάββατο 20/10 το πρόγραμμα ξεκινάει από το απόγευμα, όπου Γιώργος Χατζηπαύλου παρουσιάζει το ξεχωριστό «Comedy Club για παιδιά», μια παράσταση για να διασκεδάσουν τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους. Μόλις λίγο βραδιάσει το Κωμικό ΜΠΟΥΜ έρχεται για μία δεύτερη παράσταση (για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν την Παρασκευή) και λίγο μετά ο Διονύσης Ατζαράκης ανεβαίνει στη σκηνή να μας δείξει πόσο «Παλικάρι» είναι. Το δεύτερο Comedy Club του φεστιβάλ έπεται, και απαρτίζεται από τους  Λάμπρο Φισφή, Θωμά Ζάμπρα, Κώστα Μαλιάτση Sala και Παναγιώτη Κούδα. Οι Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης υπόσχονται αμέσως μετά να ρίξουν το κοινό τους… «Στα Πλάγια» από τα γέλια με το ανίερο ξεκαρδιστικό τους σόου που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Η μέρα κλείνει με την exclusive μεταμεσονύχτια αυτοσχεδιαστική παράσταση «True Story», όπου 10 κωμικοί θα μας διηγηθούν ζωντανά τις ιστορίες τους.

H Κυριακή 21/10 κάθε άλλο πάρα...κοντή κωμική γιορτή θα είναι, αφού ξεκινάει με μία «Daddy’s Special» παράσταση από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και ένα Work in Progress από τον Λάμπρο Φισφή.  Δεν θα μπορούσε να λείπει και το τελευταίο Comedy Club του φεστιβάλ με τους Άγγελο Σπηλιόπουλο, Μιχάλη Μαθιουδάκη, Χρύσα Κατσαρίνη και Πέτρο (Chi) Τσιτσεκλή. Επίλογος του φεστιβάλ η νέα σόλο παράσταση του Κώστα Μαλιάτση σε πρεμιέρα στο Salonica Comedy Festival λίγο πριν μπει στα πρώτα «άντα».

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προπώληση για τις παραστάσεις του Salonica Comedy Festival θα βρείτε στο viva.gr

Ειδική προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 με COSMOTE DEALS for YOU για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων ανά παράσταση.

Θέατρο Αθήναιον

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Στα ίχνη των Εβραίων της Ελλάδας» του Αναστάσιου Καράμπαμπα
«Στα ίχνη των Εβραίων της Ελλάδας» του Αναστάσιου Καράμπαμπα

Παρουσίαση βιβλίου στην αίθουσα Allatini-Dassault του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης

Ο Αλέξανδρος Τιτκόβ για πρώτη φορά στο Ian s Lounge Bar SOLO!
Ο Αλέξανδρος Τιτκόβ για πρώτη φορά στο Ian s Lounge Bar SOLO!

Ενα stand up με μηδενική λογοκρισία και χωρίς όρια!

Jeremy και Σεβαστέρης: ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ
Jeremy και Σεβαστέρης: ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ

Στο Κινηματοθέατρο Βακούρα

Θωμάς Ζάμπρας: «Απόφοιτος Λυκείου»
Θωμάς Ζάμπρας: «Απόφοιτος Λυκείου»

Στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων
Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων

Από τον Δημήτρη Κυριάκο και την Effie Panagoula

«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ
«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ

Παράσταση αφήγησης για ενήλικες (και εφήβους άνω των 15 ετών)

TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά
TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά

Το πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου του 2024


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge