Top
Πολιτιστικά - Νέα
6-12-2018

1o Arts & Crafts Festival - Capsis

Οι Τέχνες γιορτάζουν στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα

1o Arts & Crafts Festival - Capsis
fontsize
Ξεκινάει στις: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018
FREE

Μια εντυπωσιακή γιορτή τεχνών συνδυάζει και παρουσιάζει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης σε έναν χώρο, μια ανάσα πριν την γιορτή των Χριστουγέννων! Το 1o Arts & Crafts Festival -Capsis, με την επιμέλεια του Myro Antiques House, σας προσκαλεί να γνωρίσετε την δημιουργική πλευρά της πόλης στο πολυτελές συνεδριακό κέντρο του Ξενοδοχείου Capsis (Μοναστηρίου 16) 21- 22 και 23 Δεκεμβρίου του 2018, παραμονές Χριστουγέννων. 


Επιμελημένες εικαστικές εκθέσεις, αδιαμεσολάβητα projects καλλιτεχνών, χιλιάδες ιδέες και προτάσεις για δώρα, performances, bazaar χειροτεχνιών, σπάνιες αντίκες, συλλογές αντικειμένων, πίνακες, γλυπτά, εκπαιδευτικά προγράμματα, μόδα, μουσική, parties, καλλιτεχνικές ομάδες επί 12ώρου βάσεως παρουσιάζουν την δουλειά τους ψυχαγωγώντας και συστήνοντας δεκάδες πτυχές της τέχνης στους επισκέπτες. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους σε ένα απολαυστικό τριήμερο με την δυνατότητα να προμηθευτείτε τα δώρα για σας και τους φίλους σας σε υπέροχες γιορτινές τιμές, αλλά και να ανακαλύψετε νέες γεύσεις και αρώματα σε μία πληθώρα εστιατορίων και open bars στο χώρο του ξενοδοχείου!

Δωρεάν είσοδος για το κοινό.

Ώρες / Μέρες λειτουργίας: 
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 17.00 – 22.30
Εγκαίνια, Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 10.00 – 22.30.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης υπογράφει το Myrό Antiques House.


Στο πλαίσιο του Το 1o Arts & Crafts Festival -Capsis θα βρείτε:

Arts & Quality of Life Project
Το project «Τέχνες & Ποιότητα Ζώης», θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του Arts and Crafts Festival - Capsis by Antiques House στις 21, 22 & 23 Δεκεμβρίου, ενώ θα εισάγει για πρώτη φορά στον κόσμο της Θεσσαλονίκης τις προεκτάσεις των τεχνών στην καθημερινότητα όλων μας. 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/345937989473350/

ΣΚΕΤΒΕ (Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας)
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστιών Τεχνών Βορείου Ελλάδος θα συμμετέχει με περίπου 40 καλλιτέχνες σε μία ομαδική έκθεση, αποκλειστικά με μέλη του συλλόγου. 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/325066314981986/

Η ARC παρουσιάζει: The Lobby Project
H συλλογικότητα καλλιτεχνών ARC σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την έκθεση μελών και φίλων της καλλιτεχνών στο The Lobby Project, το οποίο λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του 1oυ Arts & Crafts Festival - Capsis by Antiques House , στον 2ο όροφο του Συνεδριακού κέντρου του Ξενοδοχείου Capsis (Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη). Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 19.00. 
Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος, Συντονιστής και Επιμελητής της ARC -Art Revisited Collective. 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/393983728008597/

Αγγλική Κουρμουλάκη: “Ονειροτρόπια 2 /γραμμή βαθιά, καμπύλη”
Αναδρομική έκθεση της ζωγράφου Αγγελικής Κουρμουλάκη με τίτλο “Ονειροτρόπια 2 /γραμμή βαθιά, καμπύλη” που καλύπτει μια περίοδο 20 ετών, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Arts and Crafts Festival - Capsis by Antiques House, στις Αίθουσες "Σιθωνία" του Συνεδριακού Κέντρου του Ξενοδοχείου Capsis, με την επιμέλεια του Πάρη Καπράλου και την υποστήριξη της συλλογικότητας εικαστικών καλλιτεχνών. Εγκαίνια: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 20.00. 
Χορηγός Εγκαινίων: Οινοποιεία Κεχρή
Χορηγός Επικοινωνίας: Arts & Antiques CCR 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/492648984562959/

ARTEscape
Ένα εντυπωσιακό πανόραμα Τέχνης από σύγχρονους Αλβανούς εικαστικούς καλλιτέχνες με τον συντονισμό του ζωγράφου Φώτη Κλογέρη θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Arts and Crafts Festival by Capsis στην Αίθουσα "Αλέξανδρος". 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/494214651080426/

Novarte Project
Το Νovarte Project αποτελεί μία ομαδική έκθεση ανερχόμενων καλλιτεχνών, προπτυχιακών φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ, του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/489768618192392/

Open Call for Artists | Meet the Artist "kavaleto" in Capsis
Σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης στο CAPSIS HOTEL το τριήμερο 21- 22 και 23 Δεκεμβρίου του 2018, παραμονές Χριστουγέννων, θα διεξαχθεί το 1ο φεστιβάλ τέχνης “Arts and Crafts Festival”. Mε σεβασμό στην κουλτούρα και τον πολίτη, δίνει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες και επιχειρηματίες να παρουσιάσουν και να διαθέσουν τη δουλειά τους στο κοινό. 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/1977481665673793/

ElegancE ProjecT - Christmas Kiss in a matchbox
Στην αίθουσα κόσμημα, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Capsis, σας υποδεχόμαστε στο Arts and Crafts Festival - Capsis by Antiques House με μοναδικά έργα και δράσεις εκλεκτών καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα. 

Bazaart in CAPSIS-αίθουσα Θεοδώρα
Στην αίθουσα ΘΕΟΔΩΡΑ του CAPSIS HOTEL τις ημέρες του φεστιβάλ θα διεξαχθεί μπαζάρ με πλήθος δημιουργιών από επαγγελματίες χειροτέχνες που θα διαθέσουν τα καλλιτεχνήματά τους σε γιορτινές τιμές!
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/642557292808498/

Artistic Union in CAPSIS-αίθουσα Ιωάννα
Στην αίθουσα ΙΩΑΝΝΑ του CAPSIS HOTEL τις ημέρες του φεστιβάλ θα υπάρχει παρουσίαση έργων ζωγραφικής, αγιογραφίας, κεραμικής, εικαστικού κοσμήματος και πολλά άλλα με πλήθος δημιουργιών σε γιορτινές τιμές!
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/974748242731210/

Social Art by Arts and Crafts Festival - Capsis
Ο πολιτιστικός σύλλογος social.art είναι ένας σύλλογος πολιτιστικής ανάπτυξης που δραστηριοποιείται σε πολλά είδη τέχνης. Μέλη του συλλόγου με εμπειρία στο αντικείμενό τους, μοιράζονται τις γνώσεις τους με το κοινό των επισκεπτών, τόσο με δράσεις που θα πραγματοποιούνται στην διάρκεια του καλλιτεχνικού φεστιβάλ στις αίθουσες του Social Art, όσο και με έργα τέχνης που αποτελούν δείγμα της προσωπικής τους δημιουργίας
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/327158651413396/

Έκθεση Χειροποίητης Κούκλας
Η Ντόμινι Λυμπέρη, εικαστικός, μουσικός, υπεύθυνη της ομάδας κουκλοθεάτρου Jinx Puppettheatre συμμετέχει στο festival με ατομική έκθεση χειροποίητης κούκλας-μαριονέτας και εκκεντρικών αξεσουάρ.
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/2190540017658098/

Κειμήλια Ελληνικής Επανάστασης
Ο γνωστός συλλέκτης όπλων, Σταυρος Χαραλαμπάκης θα δώσει το παρών στο Arts and Crafts Festival - Capsis by MYRO Antiques House και θα μας παρουσιάσει την ευρεία συλλογή του από φιλελληνικά ρολόγια, πάλες, πόρπες και παλάσκες, καθώς και καριοφίλια και πιστόλες. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της νεότερης ελληνικής και βαλκανικής κουλτούρας να βρεθούν μπροστά σε ένα σπάνιο θέαμα! 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/346749949460315/

Flea Market Παλαιοπωλών στο Arts and Crafts Festival - Capsis
To Flea Market Παλαιοπωλών έρχεται στο Capsis Hotel, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και θα μείνει ανοιχτό προς το κοινό μέχρι και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/553473138413136/

Thess4Thess
Το Thess4Thess είναι ενα fashion show που σκοπό έχει να αναδείξει νέους σχεδιαστές μόδας και τη δουλειά τους. Το τμήμα Fashion&Beaty των ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει αναλάβει τον σχεδιασμό ρούχων, το styling των μαλλιών καθώς και το μακιγιάζ των μοντέλων. 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/713108705754557/

Fractal Apparel Fashion in Capsis
H εταιρία Fractal Apparel στο 1ο όροφο του Capsis (στο lobby της αίθουσας Θεοδώρα) θα σας παρουσιάσει τις νέες της δημιουργίες.Μια ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την καινούργια της συλλογή και ν ανανεώσετε το στυλ σας! 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/560066887776922/

Fish & Faces
Μέσα στα πλαίσια του Arts and Crafts Festival - Capsis by Antiques House θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Κατερίνα Βέργα και το έργο της. 
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/921549858055487/

Beloved Music Event | DJ Diogenis Mariolas
Ένα ξεχωριστό d.j.set θα μας χαρίσει ο Διογένης Μαριόλας της Music SP Eventscenarios, σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά όπου η γαλλική lounge θα "αγκαλιάσει" σύγχρονους deep house και commercial ήχους.
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/202972403987998/

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Capsis Hotel Thessaloniki
Μοναστηρίου 16

Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση
Arts & Quality of Life Project: 30 δωρεάν δράσεις τέχνης και σεμινάρια βελτιώνουν τη ζωή σαςArts & Quality of Life Project: 30 δωρεάν δράσεις τέχνης και σεμινάρια βελτιώνουν τη ζωή σας

Από την Παρασκευή 21 μέχρι και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου


Capsis Hotel

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Η Χιονάτη - Χριστούγεννα στον πάγοΗ Χιονάτη - Χριστούγεννα στον πάγο

Στο Μέγαρο Μουσικής


Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Alzheimer ΕλλάςΧριστουγεννιάτικη γιορτή της Alzheimer Ελλάς

Στο Βαφοπούλειο


The ProDancers Studio Christmas Show 2018The ProDancers Studio Christmas Show 2018

Στο Βελλίδειο


Παρασκευή  με τους Lupus in FabulaΠαρασκευή με τους Lupus in Fabula

Στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


Μητσιάς - Καραμπέτη στο αρχιπέλαγος της  ποίησηςΜητσιάς - Καραμπέτη στο αρχιπέλαγος της ποίησης

Στο Θέατρο Αριστοτέλειον


ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Χρήστος ΧατζήςΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Χρήστος Χατζής

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο


Sleepover στο Μουσείο Μακεδονικού ΑγώναSleepover στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου


Εορταστικές εκδηλώσεις Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κ.Μ.Εορταστικές εκδηλώσεις Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κ.Μ.

Από 8 - 30 Δεκεμβρίου


Πολιτιστικά δρώμενα σε νοσοκομεία - γηροκομεία - ορφανοτροφείαΠολιτιστικά δρώμενα σε νοσοκομεία - γηροκομεία - ορφανοτροφεία

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Αφιέρωμα στον διακεκριμένο μαέστρο και μουσικό, Βύρωνα ΦιδετζήΑφιέρωμα στον διακεκριμένο μαέστρο και μουσικό, Βύρωνα Φιδετζή

Στις 16 Δεκεμβρίου 2018goTHESS

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Χρήστος ΧατζήςΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Χρήστος Χατζής
Εκθέσεις και δράσεις MOMusΕκθέσεις και δράσεις MOMus
1o Arts & Crafts Festival - Capsis1o Arts & Crafts Festival - Capsis
Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής ΑθηνώνΧριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Τα .. Αγρίμια σας προσκαλούν σε Κρητική βραδιάΤα .. Αγρίμια σας προσκαλούν σε Κρητική βραδιά
Έκθεση: Έκθεση: "Το ηχοτοπίο της πυρκαγιάς: απόηχοι από τη Θεσσαλονίκη του 1917"
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στο ΧαλάνδριΤο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στο Χαλάνδρι
Sleepover στο Μουσείο Μακεδονικού ΑγώναSleepover στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα
Νεότερα σχολιασμένα:
Εξοδο