ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
5-8-2019

Μαρινέλλα, Μακεδόνας, Αδάμου και Παπαρίζου στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας

Στις 7 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Σίβηρης

Μαρινέλλα, Μακεδόνας, Αδάμου και Παπαρίζου στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας, η Ήβη Αδάμου και η ντίβα της Ελληνικής ποπ Έλενα Παπαρίζου ενώνουν τις φωνές τους και μας περιμένουν στις 7 Αυγούστου για μια καλοκαιρινή συναυλία στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2019.

«Η Μουσική Είναι Ζωή» είναι ο τίτλος της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας για τους τέσσερις αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Αν και η πορεία των τεσσάρων καλλιτεχνών είναι διαφορετική, με αυτή τη συνεργασία τους μας θυμίζουν ότι η μουσική είναι κοινός τόπος και οι ρίζες της κοινές για όλους.

Η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας, η Ήβη Αδάμου και η Έλενα Παπαρίζου, ενώνουν τους διαφορετικούς μουσικούς τους ήχους, προσφέροντας μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο να ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής για όλους.


Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα. Αν το ελληνικό τραγούδι ήταν βιβλίο, το κεφάλαιο «Μαρινέλλα» θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον πολυσέλιδα. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια, με την σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές.

Ο Κώστας Μακεδόνας, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του. Στα τριάντα χρόνια της μουσικής του διαδρομής, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει "υψηλές πτήσεις", τόσο στον εναέριο όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η Ήβη Αδάμου, ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην μουσική περίπου στα 16 της χρόνια, έχει καταφέρει, με πολύ προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου.

Την παράσταση συμπληρώνει με την μοναδική παρουσία της η Έλενα Παπαρίζου, η number one diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Οι δίσκοι της μετράνε εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσει με τις επιτυχίες της τα charts πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.

Η ξεχωριστή αυτή μουσική παράσταση - έπειτα από τις sold out εμφανίσεις της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα- θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι σε δέκα πόλεις της Ελλάδας, για να απολαύσει και το κοινό της επαρχίας τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Μια πολυμελής ορχήστρα με πολύ σπουδαίους μουσικούς, θα πλαισιώνει το πρόγραμμα αυτό.

Το αποτέλεσμα της μουσικής συνεύρεσης της Μαρινέλλας, του Κώστα Μακεδόνα, της Ήβης Αδάμου και της Έλενας Παπαρίζου, θα αποδείξουν ότι από την παράδοση στην εξέλιξη, ο «ήχος» δεν παύει να συγκινεί και η μουσική να ανατρέπει για μια ακόμα φορά τα δεδομένα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019
Στις 21:30

Πού?
Αμφιθέατρο Σίβηρης
Κασσάνδρα, Χαλκιδική

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 20 ευρώ
Προπώληση:
Ticket Services
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων
Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων

Από τον Δημήτρη Κυριάκο και την Effie Panagoula

«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ
«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ

Παράσταση αφήγησης για ενήλικες (και εφήβους άνω των 15 ετών)

TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά
TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά

Το πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου του 2024

«Αλαντίν The Show» στο Θέατρο Κολοσσαίον
«Αλαντίν The Show» στο Θέατρο Κολοσσαίον

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με ιπτάμενα χαλιά, ακροβάτες, μάγους, χορευτές και πολλές εκπλήξεις

«Sankara - Magic is Believing» στο Θέατρο Αυλαία
«Sankara - Magic is Believing» στο Θέατρο Αυλαία

Μοναδικές στιγμές μαγείας με πρωτότυπα και απίστευτα tricks, κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge