ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
3-12-2019

O Κωστής Νένδος τραγουδάει «Η Στολή Του Άι Βασίλη»

Ενα κεφάτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι

O Κωστής Νένδος τραγουδάει «Η Στολή Του Άι Βασίλη»

Ο Κωστής Νένδος μπαίνει στην οικογένεια της Just Do It Production LTD και μας παρασέρνει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Νέος, ωραίος, τρελός, δημιουργικός, πλακατζής, με αστείρευτο χιούμορ, ευαίσθητος, πολυτάλαντος και μεγάλος εραστής κάθε τέχνης δηλώνει ο Κωστής Νένδος και διαπιστώσαμε πως είναι αλήθεια. Κατάγετε από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος επαγγελματικού λυκείου και αυτοδίδακτος κιθαρίστας.

Παρόλο που είναι μόλις 21 ετών, η καλλιτεχνική του δράση στο σανίδι μετράει ήδη 7 χρόνια μιας και στην ηλικία των 14 ετών πρωτοεμφανίστηκε στην παράσταση ‘’Όνειρο Θερινής Νυκτός’’ υποδύοντας τον ‘’Πουκ’’. Ο συνδυασμός παιδική αθωότητα και αυτοσχεδιασμός ήταν αυτός που έκανε τον κόσμο να λυθεί στα γέλια και εκεί είναι που διαπίστωσε, πως είναι γεννημένος για να κάνει τον κόσμο να γελάει.

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του και σήμερα πλέων στο βιογραφικό του έχει αρκετούς ρόλους όπως τον ‘’Ζάρλα’’ στην παράσταση ‘’Φον Δημητράκης’’, τον ‘’Λέον Τολτσίνσκι’’ από τους ‘’Ηλίθιους’’ του Νήλ Σάιμον και άλλους πολλούς.

Κάνει τον animater σε παιδικά πάρτι μιας και η αγάπη που έχει στα παιδιά είναι τεράστια και κατά καιρούς εργάζεται σε ΚΔΑΠ (κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών).

Παράλληλα για βιοποριστικούς λόγους τα τελευταία 5 χρόνια έχει κάνει διάφορα επαγγέλματα όπως διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων και σερβιτόρος. Όσο και αν ακούγεται αστείο η δουλειά του σερβιτόρου ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει και επίσημα το μουσικό του ταξίδι στην μουσική βιομηχανία μιας και ο μουσικοσυνθέτης και ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Just Do It Production LTD Νικόλαος Αντωνιάδης όταν πήγε σε μια πιτσαρία στον Εύοσμο, την Πίτσα Λαμαρίνα, άκουγε τον κόσμο να γελάει ασταμάτητα μπροστά στο ταμείο από τα αστεία που έλεγε στον κόσμο καθώς τον εξυπηρετούσε. Ο συνθέτης τον πλησίασε και του είπε ‘’ αυτό που κάνεις πρέπει να το κάνεις σε όλον τον κόσμο’’. Έτσι λοιπόν στις 1 Δεκεμβρίου ο Κωστής Νένδος κυκλοφόρησε από την Just Do It Production LTD την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’Η Στολή Του Άι Βασίλη’’ σε στίχους Κωστής Νένδος και Νικολάου Αντωνιάδη ενώ στην μουσική- ενορχήστρωση και παραγωγή υπογράφει ο Νικόλαος Αντωνιάδης.

Ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι διαφορετικό από όλα τα άλλα αφιερωμένο κυρίως στους μπαμπάδες όλου του κόσμου... νέους και παλαιούς. Τους ήρωες που κρατούν ζωντανό το όνειρο των παιδιών τους και την πίστη τους στον Άι Βασίλη με τα δώρα. Την αγαπημένη μορφή που μοιράζει απλόχερα σε όλα τα παιδιά του κόσμου ακόμη και στην πιο μακρινή γωνιά.

«Άγιε μου Βασίλη, φέτος που ήμουν καλό παιδάκι, θα ήθελα να μου φέρεις……» κι ο καλός Άγιος θα μπει από την καμινάδα ή, το παράθυρο, θα βρει το γάλα με τα μπισκότα και θα αφήσει το δώρο κάτω από το δέντρο.

Digital Single: Η Στολή Του Άι Βασίλη
Στίχοι: Κωστής Νένδος, Νικόλαος Αντωνιάδης
Μουσική: Νικόλαος Αντωνιάδης



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το επαγγελματικό πρόγραμμα της 20ής ΔΕΘ συνεχίζει τη δυναμική του πορεία
Το επαγγελματικό πρόγραμμα της 20ής ΔΕΘ συνεχίζει τη δυναμική του πορεία

Διεθνείς αγορές βιβλίου, audiobooks, τεχνητή νοημοσύνη και λογοτεχνικοί πράκτορες από 30 χώρες

«Στα ίχνη των Εβραίων της Ελλάδας» του Αναστάσιου Καράμπαμπα
«Στα ίχνη των Εβραίων της Ελλάδας» του Αναστάσιου Καράμπαμπα

Παρουσίαση βιβλίου στην αίθουσα Allatini-Dassault του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης

Ο Αλέξανδρος Τιτκόβ για πρώτη φορά στο Ian s Lounge Bar SOLO!
Ο Αλέξανδρος Τιτκόβ για πρώτη φορά στο Ian s Lounge Bar SOLO!

Ενα stand up με μηδενική λογοκρισία και χωρίς όρια!

Jeremy και Σεβαστέρης: ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ
Jeremy και Σεβαστέρης: ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ

Στο Κινηματοθέατρο Βακούρα

Θωμάς Ζάμπρας: «Απόφοιτος Λυκείου»
Θωμάς Ζάμπρας: «Απόφοιτος Λυκείου»

Στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων
Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων

Από τον Δημήτρη Κυριάκο και την Effie Panagoula

«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ
«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ

Παράσταση αφήγησης για ενήλικες (και εφήβους άνω των 15 ετών)

TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά
TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά

Το πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου του 2024


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge