ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
22-6-2020

Άννα Κατσούλη: «Επιστροφή»

Κυκλοφορεί από την εταιρία της Ζωής Τηγανούρια, Zoe Music Ltd

Άννα Κατσούλη: «Επιστροφή»

Η νεαρή ερμηνεύτρια Άννα Κατσούλη επιστρέφει δισκογραφικά με το ρυθμικό και αισιόδοξο «Θα ‘ρθω να σε βρω», τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ της, με τίτλο «Επιστροφή».

Ένα χρόνο μετά τον πρώτο της δίσκο με και με τη διασκευή της «Τσ’ αγάπης και του έρωτα» να έχει κατακτήσει το ελληνικό Youtube, η Άννα μας ξαφνιάζει με ένα εντελώς διαφορετικό τραγούδι! Μία μελωδική ρούμπα, σε στίχους της ίδιας και μουσική του Βασίλη Κατσούλη, που εκπέμπει θετική ενέργεια και έναν γλυκό ερωτισμό, ενώ η πινελιά των χάλκινων οργάνων σε συνδυασμό με το ρυθμό φλαμένκο της κιθάρας, μας θυμίζουν το καλοκαίρι που ήδη ξεκινά!

Μετά από μία δύσκολη για όλους περίοδο, η Άννα Κατσούλη μας τραγουδά πως επιτέλους «θα ’ρθω να σε βρω» πάλι…στη γνωστή γωνία, στο αγαπημένο μας στέκι, στην παλιά μας ζωή, με όνειρα, με συνειδητότητα, με δύναμη!

Στο ίδιο ύφος κινείται και το βίντεο κλιπ, ένα παζλ από αληθινούς καθημερινούς ανθρώπους: ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, δυο νέες χορεύτριες, μια παρέα γυναικών..όλοι ίδιοι και διαφορετικοί σε μια εποχή που δοκιμάζεται πολύ και πεισματικά συνεχίζει να τραγουδά και να ελπίζει!

Το «Θα ’ρθω να σε βρω» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με τίτλο «Επιστροφή», που κυκλοφορεί από την εταιρία της Ζωής Τηγανούρια, Zoe Music Ltd.


Άννα Κατσούλη

Η Άννα Κατσούλη γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, όμως οι ρίζες της κρατούν από τα Σφακιά της Κρήτης και τη Σαντορίνη. Σπούδασε μουσική 16 χρόνια στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού όπου βαθμολογήθηκε με “άριστα παμψηφεί” λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα “Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.    

Προερχόμενη από μουσική οικογένεια, τα πρώτα ερεθίσματα δόθηκαν πολύ νωρίς και στα 13 της τραγουδά επαγγελματικά με το μουσικό σχήμα "Ηχαγωγός" πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα. Το 2017 ξεκινά να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος και συμμετέχει σε επιτυχημένες μουσικο-θεατρικές παραστάσεις.

Επιπλέον, συμμετάσχει δισκογραφικά σε τραγούδια για το επιστημονικό περιοδικό «Το παράθυρο», και από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο "Κάθε νότα μου για σένα" τραγουδώντας προς ενίσχυσην φιλανθρωπικών οργανισμών.  To 2018 γίνεται ευρύτερα γνωστή  μέσα από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τσ’ αγάπης και του έρωτα» (Μ.Παπαδάκη/Γ.Νικολάου),που αγγίζει τις 4 εκατ. προβολές στο YouTube. Το 2019 κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό της cd άλμπουμ  «Κρυμμένος Ουρανός»,από τη Zoe Music Ltd. Ο δίσκος συμπεριλαμβάνει 9 tracks,όπου η Άννα έντυσε στιχουργικά τα μισά τραγούδια,ενώ ακούγονται συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια,του Γιάννη Νικολάου κ.α.     

Το χειμώνα του ίδιου έτους, η νεαρή ερμηνεύτρια περιοδεύει σε μικρές μουσικές σκηνές της Ελλάδας και παράλληλα συμπρωταγωνιστεί για 2η χρονιά στην αφηγηματική παράσταση «Το φάντασμα της Όπερας», σε ρόλο μουσικού-ηθοποιού και στιχουργού,διότι μέσα από τους στίχους της,τα τραγούδια γνωστού musical ακούστηκαν για πρώτη φορά στα ελληνικά!Με μια επίσκεψη στο επίσημο κανάλι YouTube της ταλαντούχας ερμηνεύτριας,ανακαλύπτεις συνεντεύξεις ,μουσικά video clip και πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών!Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τη Zoe Music το νέο μουσικό άλμπουμ της  Άννας Κατσούλη με τίτλο «Επιστροφή». Ο δίσκος αποτελείται από 6 tracks, με διαφορετικά ηχοχρώματα και αποτελεί μια δημιουργική σύμπραξη της ίδιας, σε ρόλο στιχουργού και του αδερφού της, Βασίλη Κατσούλη, σταθερού συνεργάτη και ταλαντούχου νέου συνθέτη.

Από 4 Ιουλίου και κάθε Σάββατο,η Άννα Κατσούλη θα βρίσκεται στο πλευρό του γνωστού μουσικοσυνθέτη Γιάννη Νικολάου στον πολυμορφικό χώρο "Πατινάζ" στην καρδιά του Άλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο),Mυκηνών 60-66 και Εδέσσης.



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων
Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων

Από τον Δημήτρη Κυριάκο και την Effie Panagoula

«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ
«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ

Παράσταση αφήγησης για ενήλικες (και εφήβους άνω των 15 ετών)

TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά
TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά

Το πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου του 2024

«Αλαντίν The Show» στο Θέατρο Κολοσσαίον
«Αλαντίν The Show» στο Θέατρο Κολοσσαίον

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με ιπτάμενα χαλιά, ακροβάτες, μάγους, χορευτές και πολλές εκπλήξεις

«Sankara - Magic is Believing» στο Θέατρο Αυλαία
«Sankara - Magic is Believing» στο Θέατρο Αυλαία

Μοναδικές στιγμές μαγείας με πρωτότυπα και απίστευτα tricks, κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge