ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
25-1-2023

In10sive Mastercamp: Hip Hop και Commercial χορευτικό φεστιβάλ

Στο WE

In10sive Mastercamp: Hip Hop και Commercial χορευτικό φεστιβάλ

Φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το In10sive Mastercamp. Το In10sive Mastercamp είναι το μεγαλύτερο Hip Hop και Commercial χορευτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Από 1 μέχρι και 5 Φεβρουαρίου η Θεσσαλονίκη υποδέχεται διάσημους χορογράφους της Ελλάδος και του Εξωτερικού για 5 αξέχαστες ημέρες γεμάτες σεμινάρια χορού, mentoring sessions, πάρτυ, χορευτικά battles, διαγωνισμούς και πολλή διασκέδαση.

Τι είναι το In10sive Mastercamp
Το In10sive Mastercamp είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση Hip Hop και Commercial χορού που οργανώνει κάθε χρόνο η ομάδα της ProDancers Studio και ProDancers School στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να υποδεχτεί χορευτές απο την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που έρχονται να διδαχθούν και να αναπτυχθούν απο πολύ γνωστούς διεθνείς χορογράφους του πλανήτη.

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για όλους τους χορευτές ανεξάρτητα απο το επίπεδο τους, είτε είναι πολύ νέοι και αρχάριοι χορευτές μέχρι και επαγγελματίες χορευτές/χορογράφοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι χορογράφοι που φιλοξενούνται απο το In10sive Mastercamp έχουν πολύ μεγάλες και ως συνήθως μόνιμες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες όπως Beyonce, Prince, Rosalía, Britney Spears, 50 cent, Lady Gaga και άλλους.

Ταυτόχρονα με το In10sive Mastercamp:
Φέτος η διοργάνωση του In10sive μεγαλώνει, και στις 5 αυτές ημέρες χορού υποδεχόμαστε 2 νέα χορευτικά battles και 2 μεγάλους διαγωνισμούς χορού ομάδων. Τα battles και οι διαγωνισμοί είναι ανοιχτοί σε όλους και μπορεί οποιοσδήποτε να συμμετάσχει.

Choreology Exhibition Battle: Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου - 21:00
Οι χορευτές που θα συμμετάσχουν καλούνται να χορέψουν σε ένα κόνσεπτ που θα τους δώσει ο παρουσιαστής, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει απο όλους την τελική 8άδα που θα αγωνιστεί για την πρώτη θέση σε μάχη 1 εναντίον 1. (Το Battle είναι ανοιχτό σε όλους που θέλουν να συμμετάσχουν χωρίς περιορισμό στυλ ή ηλικίας)

2 VS 2 All Styles Battle: Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου - 21:00
Ομάδες απο 2 χορευτές καλούνται να κάνουν μια χορευτική μάχη με την αντίπαλη ομάδα με σκοπό την 1η θέση. Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει την καλύτερη δυάδα που θα πάρει την 1η θέση. (Το Battle είναι ανοιχτό σε όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, χωρίς περιορισμό στυλ ή ηλικίας - αρκεί να είναι δυάδα)

KPOP Crew Contest: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου - 21:00 
Μια Kpop ομάδα με πάνω απο 3 άτομα καλείται να χορέψει και να καταπλήξει την κριτική επιτροπή με τη χορογραφία της. Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει την πρώτη θέση με διάφορα έπαθλα.

All Styles Crew Contest: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου - 21:00
Μια ομάδα με πάνω απο 3 άτομα καλείται να χορέψει και να καταπλήξει την κριτική επιτροπή με την χορογραφία της. Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει την πρώτη θέση με διάφορα έπαθλα.


Το μεγαλύτερο πάρτυ της χρονιάς:
Φέτος όπως και κάθε χρόνο η ομάδα της ProDancers Studio και ProDancers School για να ευχαριστήσει τους επισκέπτες της διοργάνωσης και όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ένα τεράστιο χορευτικό πάρτυ στην καρδιά της πόλης. Φέτος μαζί με την 6η του In10sive Mastercamp, γιορτάζουμε τα 10 (πλέον 11) χρόνια ProDancers στην Θεσσαλονίκη. Η σχολή έγινε 10 ετών και θέλουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Στο πάρτυ είναι όλοι καλεσμένοι και σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Θα παρευρεθούν Διεθνείς και Έλληνες καλεσμένοι, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, special shows και ένα απίθανο DJ Set με μουσική και χορό μέχρι το πρωί στο WE SKG (Λεωφ. 3η Σεπτεμβρίου 3, Θεσσαλονίκη).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00
Είσοδος: 6 ευρώ
Dress Code: Red Carpet / Κόκκινο Χαλί

Πολυχώρος WE

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Στα ίχνη των Εβραίων της Ελλάδας» του Αναστάσιου Καράμπαμπα
«Στα ίχνη των Εβραίων της Ελλάδας» του Αναστάσιου Καράμπαμπα

Παρουσίαση βιβλίου στην αίθουσα Allatini-Dassault του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης

Ο Αλέξανδρος Τιτκόβ για πρώτη φορά στο Ian s Lounge Bar SOLO!
Ο Αλέξανδρος Τιτκόβ για πρώτη φορά στο Ian s Lounge Bar SOLO!

Ενα stand up με μηδενική λογοκρισία και χωρίς όρια!

Jeremy και Σεβαστέρης: ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ
Jeremy και Σεβαστέρης: ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ

Στο Κινηματοθέατρο Βακούρα

Θωμάς Ζάμπρας: «Απόφοιτος Λυκείου»
Θωμάς Ζάμπρας: «Απόφοιτος Λυκείου»

Στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων
Opening Καλλιτεχνικού Στούντιο και Έκθεση Έργων

Από τον Δημήτρη Κυριάκο και την Effie Panagoula

«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ
«Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο ΕΝΩ

Παράσταση αφήγησης για ενήλικες (και εφήβους άνω των 15 ετών)

TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά
TALE OF X CITIES για τέταρτη χρονιά

Το πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου του 2024


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge