ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-12-2021

Αρχιτεκτονικός φωτισμός σε δύο εμβληματικά κτίρια του ΑΠΘ

Με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου

Αρχιτεκτονικός φωτισμός σε δύο εμβληματικά κτίρια του ΑΠΘ

Με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου, δύο εμβληματικά κτίρια του ΑΠΘ, η Αίθουσα Τελετών και το κτίριο Διοίκησης, αλλάζουν όψη και θα «ντυθούν» με ειδικό φωτισμό ο οποίος θα είναι ορατός από το κέντρο της πόλης. Δέσμες φωτός διαφόρων χρωμάτων θα εναλλάσσονται και ρομποτικά συστήματα προβολέων θα προσδίδουν εορταστική διάθεση.

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18.30, στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τελετών, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, θα φωταγωγήσει τα δύο εμβληματικά κτίρια του ΑΠΘ. Ταυτόχρονα, στον ίδιο χώρο, θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΑΠΘ, στολισμένο με 10000 λαμπάκια.

Flea Market στο ΑΠΘ


42 φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες θα συμμετέχουν στην ανοιχτή αγορά Flea Market η οποία θα λειτουργήσει στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τελετών του ΑΠΘ, από την Τετάρτη 8 έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 12:00 με 20:00.

Αντικείμενα χειροποίητα και μεταχειρισμένα όπως κοσμήματα, τσάντες, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, υποδήματα, έπιπλα, ορυκτά και πετρώματα, διάφορα αντικείμενα που παράγονται από φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες, θα μπορέσουν να βρουν όσοι επισκεφθούν την υπαίθρια ανοιχτή αγορά στο ΑΠΘ.

Δύο φοιτητικές μπάντες του ΑΠΘ, οι «Beaming Quavers» και οι «Χωρίς όνομα », με ποπ, έντεχνα ελληνικά και χριστουγεννιάτικες επιτυχίες θα κλείσουν με συναυλία το 2ο Flea market ΑΠΘ Christmas edition, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19.00.

Όλες οι δράσεις διοργανώνονται από το Γραφείο Συντονισμού Εθελοντών και Φοιτητικών Δράσεων ΑΠΘ.

Οι φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν στο Flea Market είναι οι: Aristotle Space & Aeronautics Team (ASAT), fae.brokolo, United Nations Society - Aristotle University of Thessaloniki, IAAS Greece, ikonic jewelleries & ikonic thriftin', Vintavantage, AUTH S.E.G. Student Chapter, Mariartifact, REVMA (Roma Educational Vocational Maintainable Assistance), ΦΥΛ.ΙΣ. ΑΠΘ, IEEE, Aurora accessories, Dimart, ΚΙΛΕΧΩ, FKS, ReAcTiON, UNann, THRIFTERS IN SKG, Περιβαλλοντική Ομάδα ΑΠΘ, HelMSIC - Hellenic Medical Students’ International Committee, IAESTE, AIESEC in AUTH, Γίνε η Διαφορά, Bio AUTh Team - B.A.T, BEST Thessaloniki, Λε.Βι.Α, Pielle’s collection, Ratartcat, EESTEC LC Thessaloniki, Inka's Charms, Micromacrame, Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης κ.ά.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ψήφισμα ΑΠΘ κατά συγχωνεύσεων
Ψήφισμα ΑΠΘ κατά συγχωνεύσεων

Αντικειμενικά αδύνατη..

Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ
Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ»

Διακρίσεις φοιτητών της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ
Διακρίσεις φοιτητών της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ

Στον Διεθνή Φοιτητικό Μαθηματικό Διαγωνισμό SEEMOUS 2023

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον τομέα Οινολογίας – Οινοτουρισμού στη Νάουσα
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον τομέα Οινολογίας – Οινοτουρισμού στη Νάουσα

Υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Νάουσας και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge