ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-9-2022

Εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Aπό την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Εργασίες κοπής δένδρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα της Εθνικής Οδού μεταξύ του κόμβου της Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού θα είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge