ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22-9-2023

Εργασίες συντήρησης στην 15η Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά - Ρεντίνας

Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Εργασίες συντήρησης στην 15η Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά - Ρεντίνας
Φωτογραφία αρχείου

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 15η Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά - Ρεντίνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν στον καθαρισμό του ερείσματος (κοπή χόρτων-αποψίλωση δένδρων) της 15ης Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά - Ρεντίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον κόμβο Προφήτη και από τη διασταύρωση Βαγιοχωρίου έως τον οικισμό της Μικρής Βόλβης.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά
Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge