ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
6-11-2023

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών
Φωτογραφία αρχείου

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης που θα εκτελεσθούν από τον ανισόπεδο κόμβο του Ν. Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας και επί της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας. 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
- επί της κεντρικής νησίδας με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, ανά κατεύθυνση, της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τον ανισόπεδο κόμβο του Ν. Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας και κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου του 2023. Επισημαίνεται ότι οι εργασίες κοπής πρασίνου επί της κεντρικής νησίδας, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο του Ν. Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Σχολαρίου-Μεσημερίου, θα ολοκληρωθούν και στις δύο κατευθύνσεις τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου του 2023.

- επί των ερεισμάτων δεξιά ανά κατεύθυνση και τμηματικά της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο της Κασσανδρείας, από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου του 2023.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από τις 7 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και επίσης ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των οδών για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού

Στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας του Αξιού ποταμού
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge