ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-11-2023

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας
Φωτογραφία αρχείου

Οι εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1) Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων υδάτων που βρίσκονται επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση του Ρυσίου έως τη διασταύρωση του Πλαγιαρίου με κατεύθυνση προς την Περαία και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

2) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο τμήμα από το ΚΕΠ Νέων Επιβατών έως τις εγκαταστάσεις της επιχείρησεις “LIDL” και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού

Στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας του Αξιού ποταμού
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge