Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
Γιορτάζουν σήμερα: Θέκλα
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-2-2020

Detrop Boutique, Artozyma και Athens International Jewellery Show

Τρεις εκθέσεις σε 4 ημέρες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Detrop Boutique, Artozyma και Athens International Jewellery Show
fontsize

Τριπλό εκθεσιακό «παρών» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα δίνει το επόμενο τετραήμερο η ΔΕΘ-Helexpo, με τη διοργάνωση των Detrop Boutique, Artozyma και Athens International Jewellery Show, κατά τη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιηθούν πάνω από 4.000 επιχειρηματικά «ραντεβού».

Detrop Boutique και Artozyma συγκεντρώνουν φέτος 355 εκθέτες (άμεσους & έμμεσους) από 16 χώρες, σε 7 εκθεσιακά περίπτερα, ενώ θα υποδεχθούν συνολικά 230 Hosted Buyers και εμπορικούς επισκέπτες από 32 χώρες. 

Οι εμπορικοί επισκέπτες είναι, μεταξύ άλλων, εισαγωγείς με εμπειρία στην προώθηση και πώληση ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, διανομείς που προμηθεύουν μεγάλες λιανεμπορικές αλυσίδες, αλυσίδες σούπερ-μάρκετ που πραγματοποιούν απευθείας εισαγωγές, αλυσίδες delicatessen, εισαγωγείς βιολογικών προϊόντων κτλ.

Παρούσα στην έκθεση θα είναι η γαστρονομική Ελλάδα με 8 Περιφέρειες (Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας) και τον δήμο Καλαμάτας, ο οποίος θα παρουσιάσει το μεσσηνιακό ελαιόλαδο.

Η καινοτομία στην παραγωγή τροφίμων, οι μικρές ελληνικές επιχειρήσεις που εξάγουν στις διεθνείς αγορές, τα τρόφιμα delicatessen, τα σύγχρονα κανάλια πωλήσεων και διανομής και όλες οι νεότερες εξελίξεις του κλάδου έχουν βρει την θέση τους στην 29η Detrop Boutique. 

Την ίδια στιγμή η 9η Artozyma η οποία είναι η μεγαλύτερη ανάλογη έκθεση της τελευταίας δεκαετίας, συγκεντρώνει τις σημαντικότερες επιχειρήσεις πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αλλά και συσκευασίας & εξοπλισμού.

Οι δύο εκθέσεις πλαισιώνονται από καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις. Στην Detrop Boutique η σειρά εκδηλώσεων “Delicious Moments” σε συνεργασία με την εταιρεία Chef Stories, περιλαμβάνει:

Στο χώρο του Περιπτέρου 9 ένα μοντέρνο «μπακάλικο», το Delicious Grocery, στα ράφια του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα προϊόντα των εκθετών που συμμετέχουν.

Σε έναν χώρο οινογνωσίας, στο περίπτερο 8, το θεματικό σαλόνι Cheese n’ Wine, όπου μέσα από 10 ωριαίες εκδηλώσεις, παρουσιάζονται από εξειδικευμένο προσωπικό διαφορετικές ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων, αναδεικνύοντας την αξία του pairing με τυροκομικά προϊόντα, αλλά και αλείμματα κτλ.

Επίσης θα υπάρχει στο περίπτερο 8 θεματικό σαλόνι “Beer & Cold Cuts”, όπου θα παρουσιαστούν διαφορετικές ετικέτες ζύθου με τον κατάλληλο συνδυασμό αλλαντικών, αλλά και συνοδευτικών προϊόντων.

Μεταξύ άλλων, το επόμενο τριήμερο διοργανώνεται στο περίπτερο 8 το 2ο Συνέδριο για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά με θέμα “Αρωματικά -Φαρμακευτικά Φυτά & ελληνικές υπερτροφές: ισχυρός οικονομικός μοχλός ανάπτυξης”, υπό την οργανωτική ευθύνη της Ένωσης Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδας, σε συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo.

Στην Artozyma οι παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

To 4o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, όπου συμμετέχουν συνολικά έξι τετραμελείς ομάδες που έχουν επιλεγεί από ολόκληρη τη χώρα. Φέτος τιμάται το ψωμί της πινακωτής.

Πολλών αστέρων θα είναι ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής που θα διοργανώσει η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Κορυφαίοι και αναγνωρισμένοι σε διεθνές επίπεδο pastry chefs θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή που θα αναδείξει τις πιο γλυκές δημιουργίες. Μέσα από τον διαγωνισμό θα συγκροτηθεί μια ομάδα Ελλήνων ζαχαροπλαστών που θα εκπροσωπεί την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Το Free From… Forum, ένα συνέδριο για όλες τις νέες τάσεις και τα μυστικά της υγιεινής διατροφής, για να μάθουν οι συμμετέχοντες τα καινοτόμα προϊόντα «free from…», τα οποία δεν περιέχουν ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη ή και οποιοδήποτε άλλο συστατικό, για τα μυστικά της vegan διατροφής κα.

Την ίδια στιγμή στην Αττική, πάνω από 270 επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν στην μεγαλύτερη ετήσια επιχειρηματική συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, την Athens International Jewellery Show 2020, που πραγματοποιείται από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo. Στην Athens International Jewellery Show συμμετέχουν κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι κοσμημάτων και ωρολογίων, ενώ απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ανανεώσουν τις εμπορικές τους επαφές και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση για το κόσμημα και το ρολόι στην Ελλάδα συμμετέχουν και εκθέτες που προέρχονται από Γερμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ιταλία, Βέλγιο, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αναπτύσσεται συνολικά σε 12.000 τετραγωνικά μέτρα.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κορωνοϊός: Ακυρώθηκε η ΔΕΘ
Κορωνοϊός: Ακυρώθηκε η ΔΕΘ

Νέα αυστηρότερα μέτρα ανακοίνωσε η κυβέρνηση, λόγω της ραγδαίας διασποράς του κορωνοϊού

11-8-2020

ΔΕΘ: Κορυφαίες Γερμανικές επιχειρήσεις  στην 85η διοργάνωση
ΔΕΘ: Κορυφαίες Γερμανικές επιχειρήσεις στην 85η διοργάνωση

Με απόλυτη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου η προσέλευση επισκεπτών

14-7-2020

Άκρως επιτυχημένη η έκθεση «Τα Ορυκτά και ο Άνθρωπος»
Άκρως επιτυχημένη η έκθεση «Τα Ορυκτά και ο Άνθρωπος»

30.000 άτομα επισκέφθηκαν την έκθεση μέσα σε 6 μήνες!

25-5-2020

Detrop Boutique, Artozyma και Athens International Jewellery Show
Detrop Boutique, Artozyma και Athens International Jewellery Show

Τρεις εκθέσεις σε 4 ημέρες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

21-2-2020

28η Agroticα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
28η Agroticα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Από τις 30 Ιανουαρίου -2 Φεβρουαρίου 2020

21-12-2019

BEYOND 4.0: Έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας
BEYOND 4.0: Έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας

Από 1 - 4 Οκτωβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη

11-12-2019

28η Agrotica
28η Agrotica

Από 30 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη

2-12-2019


H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 35η «Philoxenia»
H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 35η «Philoxenia»

Με δικό της πολυθεματικό περίπτερο

7-11-2019

Εκδήλωση «Φιλόξενη και Γευστική Ημαθία» στο πλαίσιο της  Philoxenia
Εκδήλωση «Φιλόξενη και Γευστική Ημαθία» στο πλαίσιο της Philoxenia

Οι τουριστικές δυνατότητες και προοπτικές της Ημαθίας

5-11-2019


goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ