ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-11-2022

Τα «Βραβεία Τουριστικής Αριστείας» στη «Philoxenia»

Παρουσιάζονται την Κυριακή από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τα «Βραβεία Τουριστικής Αριστείας» στη «Philoxenia»

Εκδήλωση απονομής των πρώτων βραβείων «Τουριστικής Αριστείας» διοργανώνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο πλαίσιο της φετινής «Philoxenia» η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ-HELEXPO στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει η παρουσίαση του Σήματος Υπευθυνότητας – Τοπικής Ποιότητας, για το οποίο διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε όλη την τουριστική σεζόν του 2022 εκατοντάδες τουριστικές επιχειρήσεις από τις επτά περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Στη συνέχεια της εκδήλωσης θα επακολουθήσει η βράβευση των επιχειρήσεων που έχουν διακριθεί στο θεσμό της «Τουριστικής Αριστείας» για το 2022.

Σκοπός της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι να αποτελέσει έναν δυναμικό νέο θεσμό για την ενίσχυση και προβολή του τουριστικού προϊόντος του τόπου. Με τελικό στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τη βράβευση των τουριστικών επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν και σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις.

Με την απόκτηση του Σήματος οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα αποκτήσουν οφέλη, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα άτυπο δίκτυο συνεργασίας μεταξύ τους. Ζητούμενο της πρωτοβουλίας είναι και η διαμόρφωση ενός αμοιβαία αποδεκτού πλαισίου-συμφωνίας αρχών και θέσεων, πάνω στο οποίο θα αποτυπωθούν εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών σε όλους τους κλάδους που εμπλέκονται στο τουριστικό σύστημα της Περιφέρειας.

Με την εκδήλωση ολοκληρώνεται μία σειρά πολυεπίπεδων δράσεων που έγιναν στο πλαίσιο του έργου «Προώθηση περιφερειακού προτύπου ποιότητας», της Πράξης «Τουριστική προβολή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας». Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αιμίλιος Ριάδης - Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Έκθεση «ΜΕΤΟΙΚΕΣΙΑ»
Έκθεση «ΜΕΤΟΙΚΕΣΙΑ»

Η πολιτογράφηση και αποκατάσταση των Μικρασιατών προσφύγων μέσα από τα αρχεία του Κ.Ι.Θ.

«No Woman’s Land»: Από το Princeton στο Άγιον Όρος και τα Μετέωρα του 1929
«No Woman’s Land»: Από το Princeton στο Άγιον Όρος και τα Μετέωρα του 1929

Εγκαίνια της έκθεσης από τον Δήμαρχο Θεσσαλονικης

School & Office North 2023 - εμπορική έκθεση ειδών χαρτοπωλείου
School & Office North 2023 - εμπορική έκθεση ειδών χαρτοπωλείου

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Νέα Παραλία - Νέα Πασαρέλα 8 / Black Or White
Νέα Παραλία - Νέα Πασαρέλα 8 / Black Or White

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ισλαχανέ
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge