ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
27-7-2020

Thessaloniki Beer Festival 2020

27 - 30 Αυγούστου στη ΔΕΘ - HELEXPO

Thessaloniki Beer Festival 2020

Το τετραήμερο από την Πέμπτη 27 έως και την Κυριακή 30 Αυγούστου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας! To μεγαλύτερο festival μπύρας της χώρας, το Thessaloniki Beer Festival έρχεται και φέτος, με την 4η, ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή του, προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας!

Μετά την τεράστια επιτυχία των τριών προηγούμενων χρόνων, η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin), σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης The Hoppy Pub, με πολλή όρεξη και πολύ μεράκι, δημιουργούν και φέτος το καλύτερο festival μπύρας, μέσα από καινοτομίες κι αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του.

Για την απόλαυση σας και μόνο η ομάδα παραγωγής του festival έχει φροντίσει να σας περιμένουν περισσότερα από 28 Ζυθοποιεία με κάθε είδος μπύρας που μπορείτε να φανταστείτε και 7 Street Food επιλογές με κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις, κατάλληλες για να συνοδεύσετε την μπύρα σας ανεξαρτήτως είδους. Θα υπάρχουν 5 rest areas όπου το ένα θα αποτελεί το μεγαλύτερο beer garden - rest area που είχε ποτέ η διοργανώτρια ομάδα σε φεστιβάλ. 

Το Thessaloniki Beer Festival αποτελεί μια στοχευμένη προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στον χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας και της craft μπύρας ανά τον κόσμο γενικότερα

Για 4 μέρες θα ζωντανέψει ένα «γευστικό» χωριό με εκατοντάδες είδη ζύθου, διαφορετικές κουζίνες, μουσική από DJs και συγκροτήματα της πόλης! Μια γιορτή γεύσεων και πολιτισμού που θα βιώσουν ακόμα μια χρονιά οι χιλιάδες επισκέπτες του! Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.


Covid 19
Το Thessaloniki Beer festival απότελεί ένα από τα λίγα mega events της πόλης που θα διοργανωθούν υπό τις νέες υγειονομικές συνθήκες. Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και ακολουθώντας τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου που έχουν τεθεί σε ισχύ μετά την παγκόσμια κρίση του Covid-19, σκοπό έχει να συμβάλει στη διασκέδαση με ασφάλεια. Ο χώρος του φεστιβάλ θα είναι διπλάσιος από πέρσι για να χωρούν οι επισκέπτες άνετα με ταυτόχρονη αύξηση των rest areas. Κάθε βράδυ θα πραγματοποιείται απολύμανση του χώρου. Επιπλέον, θα έχουν τοποθετηθεί στις εισόδους, στα booth, στα stand και στα rest areas συσκευασίες απολύμανσης χεριών. Οι τουαλέτες θα απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το προσωπικό του Festival με τη βοήθεια των εθελοντών θα ενημερώνει το κοινό και θα συμβάλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε απορία. Το αγαπημένο και πιστό κοινό του Thessaloniki Beer Festival καλείται να φέρει την υπέροχη διάθεση του αλλά και να συμβάλει από τη πλευρά του, σεβόμενο τις οδηγίες των ειδικών, στο να τηρηθούν οι αποστάσεις κι οι κανόνες προσωπικής υγιεινής.




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Από την Πέμπτη 27 έως και την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020
Ώρες λειτουργίας: 18:00 - 00:00

Πού?
Προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 3 ευρώ 
Με ποτήρι (Tasting Glass): 5 ευρώ
Τετραήμερο εισιτήριο: 10 ευρώ με ποτήρι (Tasting Glass)
Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών

Επικοινωνία
2311 243505

HELEXPO ΔΕΘ

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
2ο HOPPY FESTIVAL
2ο HOPPY FESTIVAL

Αυτό είναι το πρόγραμμα και θα είναι…ονειρεμένο!

Rock Beer Festival
Rock Beer Festival

Στην Καρδία Θέρμης

Thessaloniki Buskers Festival στον Κήπο των Εποχών
Thessaloniki Buskers Festival στον Κήπο των Εποχών

Πλανόδιοι καλλιτέχνες… στο πάρκο!

Φεστιβάλ Νεολαίας στο Νέο Ρύσιο
Φεστιβάλ Νεολαίας στο Νέο Ρύσιο

Ένα διήμερο με party, graffiti και αθλητικούς αγώνες

Wall Festival στην Άνω Πόλη
Wall Festival στην Άνω Πόλη

Μουσικό διήμερο 15 - 16 Σεπτεμβρίου

2ο Φεστιβάλ Παράδοσης «Πάντα να ανταμώνουμε»
2ο Φεστιβάλ Παράδοσης «Πάντα να ανταμώνουμε»

Στο πλαίσιο του «Θέρμης Δρώμενα 2023»

1ο Food Truck Festival στο Φράγμα της Θέρμης
1ο Food Truck Festival στο Φράγμα της Θέρμης

Πληροφορίες και πρόγραμμα




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge