Από τις 19 έως τις 23 Απριλίου οι Leonard Cohen, David Bowie, Foo Fighters, Strokes, Ennio Morricone, Can, XXXtentacion, Dio, Louis Armstrong, η ξυπόλητη ντίβα Cesaria Evora, oi National Wake και οι Cymande είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες, που θα δούμε στις σκοτεινές αίθουσες του In-Edit Greece και θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του μουσικού πενταγράμμου.
Μεγάλες ιστορίες για την μεγάλη οθόνη.
Opening Ceremony
“And one little bird, it flew right through the flames and up to the wide sky….”
To In-Edit Greece 2023 ξεκινά στις 19 Απριλίου με το ντοκιμαντέρ Hallelujah: Leonard Cohen, a Journey, a Song. Αμέσως μετά την προβολή η Alkyone θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο της.
Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, θα προβληθεί η ταινία Συνθετικοί: ένα φιλμ για κάτι του Βαγγέλη Τσάκα, σε παραγωγή της Ελένης Λαζαρίδη, ενώ ακολουθούν ένα μοναδικό Doc Alive κι ένα Q & A, για την πορεία δημιουργίας του ντοκιμαντέρ, που έκανε αίσθηση στο πρόσφατο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Αμέσως μετά, στην Αποθήκη Γ’ οι Συνθετικοί θα παρουσιάσουν ζωντανά στο κοινό, ένα μαγικό live με παλαιότερες επιτυχίες τους και νέα κομμάτια, δίνοντας το έναυσμα για το party έναρξης του φεστιβάλ. Μετά το τέλος του live θα ακολουθήσει party, όπου την μουσική θα διαλέξει η Annait (project) και ο John Asmis.
Τα δύο live που συμπληρώνουν τις ταινίες καθώς και το party μετά είναι με ελεύθερη είσοδο.
Παράλληλα με το πρόγραμμα των μουσικων ντοκιμαντέρ, τα live και τα parties εξακολουθούν να δίνουν ζωή στο Λιμάνι και στην Αποθήκη Γ’!
Στις 20 Απριλίου την σκυτάλη παίρνουν οι Θανάσης Dzingovic, η Vassilina και ο Theodore ενώ ο Blues Lee “κλείνει” την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ.
Συνεχίζοντας, την Παρασκευή τα Echo Tides, ο Mazoha και ο Dj Lucas The Third υπόσχονται χορό μέχρι το πρωί!
Το Σάββατο 22 Απριλίου στην σκηνή του In Edit ανεβαίνουν οι Sophie Lies οι Inner Sail, και οι Λάμδα ενώ το βράδυ θα ανεβάσει την ένταση με διάθεση για party ο Dj Bellas.
Την Κυριακή 23 Απριλίου η αυλαία του φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να πέσει με τίποτα λιγότερο από την συνεργασία των
Street Outdoors X In-Edit Greece_Not another Closing Party!
Από τις 17.00 και μέχρι αργά την νύχτα, η Αποθήκη Γ’ θα γεμίσει με την μουσική των Dest, Die Arkitekt, Swedie, και φυσικά των Street Outdoors Soundsystem σε ένα closing party, που υπόσχεται να βάλει φωτιά στο Λιμάνι!
Διοργάνωση: Parenthesis σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Πληροφορίες:
19-23 Απριλίου 2023
Αποθήκη Γ’ & Αποθήκη Δ’, Λιμάνι Θεσσαλονίκης
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online μέσω της Viva.gr. και από τα εκδοτήρια της Αποθήκης Γ & Δ’ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
Εισιτήριο: 6 €
In-Edit 2023 Full Pass: 65€ (Screenings X Live)
Ιn-Edit Live Αποθήκη Γ Stage day ticket: 10 ευρώ
Opening Party (Συνθετικοί, Alkyone): Free Entrance- Είσοδος Ελεύθερη
STREET OUTDOORS X IN-EDIT: Not Another Closing Party: Free Entrance- Είσοδος Ελεύθερη
(Dest, Die Arkitekt, Swedie, Street Outdoors Soundsystem)
-1000.jpg)