Top
home ads Ψάχνεις για ακίνητο στη Θεσσαλονίκη? Δες χιλιάδες Αγγελίες εδώ
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Ειδήσεις Ελλάδα/
14-12-2018

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους δασικούς χάρτες σε Θεσσαλονίκη και Ανατολική Αττική

Νέες αναρτήσεις δασικών χαρτών αναμένεται να γίνουν την Παρασκευή

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους δασικούς χάρτες σε Θεσσαλονίκη και Ανατολική Αττική
fontsize
Εχει λήξει στις: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Ξύλινα Γράμματα HOMENIO

Νέες αναρτήσεις δασικών χαρτών αναμένεται να γίνουν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα, το Κτηματολόγιο ανακοίνωσε την ανάρτηση κτηματογράφησης, την έναρξη λειτουργίας γραφείων αλλά και τη συλλογή δηλώσεων σε επτά ακόμα περιφερειακές ενότητες τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για περιοχές σε Λασίθι, Πιερία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία.

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων λήγει στις 18 Μαρτίου 2019 για τους κατοίκους της Ελλάδας και στις 18 Ιουνίου 2019 για τους κατοίκους του εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα ακίνητα που δεν δηλωθούν θα καταγραφούν στις αρχικές εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στο Δημόσιο.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2018 ξεκινάει, επίσης, η λειτουργία του κτηματολογικού γραφείου Αχαρνών, για τους πρώην δήμους Ανω Λιοσίων, Αχαρνών, Ζεφυρίου, Θρακομακεδόνων, Καματερού και Φυλής και της πρώην κοινότητας Κρυονερίου.

Αντίστοιχα, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 ξεκινά η ανάρτηση των Κτηματολογικών Στοιχείων σε προκαποδιστριακούς ΟΤΑ των δήμων Πέλλας και Σκύδρας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μέσω της ανάρτησης οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν την καταγραφή των ιδιοκτησιών τους και να διορθώσουν τυχόν σφάλματα.

Κτηματολόγιο


Με την έναρξη της ανάρτησης, κάθε δικαιούχος θα μπορεί να δει τα στοιχεία που τον αφορούν και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου www.ktimatologio.gr, στο portal e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι κάθε δικαιούχος μπορεί να δει τα στοιχεία της ανάρτησης, είτε με τη χρήση των κωδικών ασφαλείας που χρησιμοποιεί στις εφαρμογές taxisnet, είτε αφού δημιουργήσει (αν δεν έχει ήδη) τον προσωπικό του κωδικό Κτηματολογίου και εισάγει επιπλέον τα «τρία κλειδιά» που βρίσκονται στο αποδεικτικό της δήλωσής του. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσει τους κωδικούς taxisnet θα δει όλα τα ακίνητα των περιοχών που βρίσκονται σε ανάρτηση και έχουν συνδεθεί με τον ΑΦΜ του.

Ηλεκτρονικά, επίσης, υποστηρίζεται η υποβολή αίτησης διόρθωσης προσωπικών στοιχείων μέσω της ειδικής εφαρμογής «Ανάρτηση» στην ενότητα «Κτηματογράφηση» των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Απαραίτητα στοιχεία για την πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή είναι τρία «κλειδιά»: Αριθμός Πρωτοκόλλου Δήλωσης, Κωδικός Προσώπου και Κωδικός Ιδιοκτησίας, τα οποία αναγράφονται πάνω στο Αποδεικτικό Υποβολής Δήλωσης.

ΠΗΓΗ eleftherostypos.gr

Στην ίδια κατηγορία..
Τρένο τράκαρε με βουβάλιαΤρένο τράκαρε με βουβάλια

Κατά μήκος της διαδρομής Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη


Ξύλο σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρουΞύλο σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου

Σε περιοχή των Τρικάλων


Εγραψε στο facebook ότι θα σκοτώσει τους αλλοδαπούς γείτονές τουΕγραψε στο facebook ότι θα σκοτώσει τους αλλοδαπούς γείτονές του

Συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς


KKE: Καμία διακοπή ρεύματος σε εργατική-λαϊκή οικογένειαKKE: Καμία διακοπή ρεύματος σε εργατική-λαϊκή οικογένεια

Ακόμη μία ουτοπική δήλωση


Καταβολή εποχικού επιδόματος ΟΑΕΔΚαταβολή εποχικού επιδόματος ΟΑΕΔ

Πότε πληρώνει


Εντολή μαζικών διακοπών ρεύματος σε 582.000 οφειλέτεςΕντολή μαζικών διακοπών ρεύματος σε 582.000 οφειλέτες

Πρόκειται για οφειλές άνω των 6 μηνών


Ενας 31χρονος Βούλγαρος νεκρός μετά από τροχαίοΕνας 31χρονος Βούλγαρος νεκρός μετά από τροχαίο

Στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών


Τα δρομολόγια του «Άρτεμις» στην γραμμή Σαμοθράκη - ΑλεξανδρούποληΤα δρομολόγια του «Άρτεμις» στην γραμμή Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη

Για την επόμενη εβδομάδα


Ευνοϊκές ρυθμίσεις  δανείων πραγματικά ευάλωτων νοικοκυριώνΕυνοϊκές ρυθμίσεις δανείων πραγματικά ευάλωτων νοικοκυριών

Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας


Συνάντηση της  Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με τον  Αλέξη ΤσίπραΣυνάντηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα

Αποφασίστηκε η κοινή συμπόρευση κόμματος και ΝεολαίαςgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Έκλεψαν