Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Ειδήσεις Ελλάδα/
3-9-2019

Επίσκεψη Δώρας Αυγέρη στη Σαμοθράκη

Συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού και άλλους παράγοντες

Επίσκεψη Δώρας Αυγέρη στη Σαμοθράκη
fontsize

Σε επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη, μετά από πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, συμμετείχε η Αν. Τομέαρχης Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) του ΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτής Δώρα Αυγέρη. 

Το κλιμάκιο έγινε δεκτό στο δημαρχείο από τον νέο Δήμαρχο Σαμοθράκης, Νίκο Γαλατούμο και κατά τη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το νησί, με κυριότερο αυτό της ακτοπλοϊκής σύνδεσής του. 
Συζητήθηκε μία σειρά από προτάσεις και ιδέες που ως στόχο έχουν την παρακολούθηση και ανάδειξη των προβλημάτων της Σαμοθράκης, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο σε περιόδους τουριστικής αιχμής ή κρίσεων. 

Όπως υπογράμμισε η Δώρα Αυγέρη, οι χειρισμοί της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της μεγάλης κρίσης του Αυγούστου έχουν κριθεί πολιτικά και αναμένεται με αγωνία από τους κατοίκους το σχέδιό της για το επόμενο διάστημα.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα και τις κυβερνητικές ανεπάρκειες ως αφορμή για μικροκομματική εκμετάλλευση. Η συμβολή στην εξεύρεση λύσεων, ειδικά για την ακτοπλοϊκή σύνδεση τους χειμερινούς μήνες, μετά τη λήξη της τρέχουσας σύμβασης στις 31 Οκτωβρίου, δεν επιβάλλεται ως αντιπολιτευτικό καθήκον, αλλά ως επιτακτική ανάγκη των ανθρώπων που μένουν εδώ, χειμώνα - καλοκαίρι", δήλωσε η κ. Αυγέρη. 

Τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για όλα αυτά κατέθεσαν κάτοικοι του νησιού και τοπικοί παράγοντες στη συνάντηση-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Χώρας. 
Θερμή ήταν η υποδοχή, τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από τους κατοίκους και της πρότασης που έχει διατυπώσει η Βουλευτής για την αναβίωση του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου της Σαμοθράκης. Για τον σκοπό αυτό, ακολούθησε συνάντηση της Δώρας Αυγέρη στην Αλεξανδρούπολη με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δ. Πέτροβιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατυπώσει την ιδέα για την αναβίωση του θεσμού. 
Αμφότεροι δημοσιογράφοι και μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ, συμφώνησαν ότι θα πρέπει άμεσα να γίνουν τα πρώτα βήματα, όπως το κάλεσμα συστράτευσης των αιρετών δημοσιογράφων, βουλευτών και ευρωβουλευτών, για την προώθηση της ιδέας και την επίτευξη του στόχου, της ανασύστασης ενός αναγεννημένου, διεθνοποιημένου, Δημοσιογραφικού Συνεδρίου στη Σαμοθράκη.Στην ίδια κατηγορία..
Αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας από του χρόνου προαναγγέλλει ο ΚαραμανλήςΑυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας από του χρόνου προαναγγέλλει ο Καραμανλής

Θα στηρίξει την εισαγωγή καλών... μεταχειρισμένων


24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ


Δένουν τα πλοία στις 24 Σεπτέμβρη λόγω απεργίας της ΠΝΟΔένουν τα πλοία στις 24 Σεπτέμβρη λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Σε κινητοποιήσεις προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία


Δήλωση Κεραμέως για τη μη αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα  πιστοποιητικά σπουδώνΔήλωση Κεραμέως για τη μη αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα πιστοποιητικά σπουδών

Η ανακοίνωση του Υπουργείου


Υποβολή  Μηχανογραφικού  υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσειςΥποβολή Μηχανογραφικού υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Βροχή οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»Βροχή οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας


Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών ΔικαιούχωνΚεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων

Ξεκίνησε η εφαρμογή


Απάτη σε εξέλιξη από εταιρεία που στέλνει χρεώσιμα SMSΑπάτη σε εξέλιξη από εταιρεία που στέλνει χρεώσιμα SMS

Πώς να προστατευτείτε - τι μπορείτε να κάνετε


Τέλος στο κοινωνικό μέρισμα από ΜητσοτάκηΤέλος στο κοινωνικό μέρισμα από Μητσοτάκη

Προτεραιότητα της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι η ενίσχυση των λίγων και ισχυρών..


Συλλογή υπογραφών ενάντια στην ΕλληνοΑμερικανική Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής ΣυνεργασίαςΣυλλογή υπογραφών ενάντια στην ΕλληνοΑμερικανική Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας

Από την ελληνική επιτροπή για τη Διεθνή ύφεση και ΕιρήνηgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Αυξήσεις