Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Ειδήσεις Ελλάδα/
4-9-2019

Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων στα Bridges Awards

Βράβευση έως 12 επιχειρηματικών και επιστημονικών συνεργασιών

Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων στα Bridges Awards
fontsize
Εχει λήξει στις: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δύο εβδομάδες απομένουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στα Bridges Awards. 


To νέο πρόγραμμα βραβείων, που υλοποιείται για πρώτη χρονιά φέτος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση της συνεργασίας μεταξύ των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την πρότασή τους έως τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:00.

Τα Bridges Awards περιλαμβάνουν δύο κατηγορίες βραβείων, τις «Γέφυρες Επιστημονικών Δικτύων» και τις «Γέφυρες Επιχειρηματικής Συνεργασίας». 

Η πρώτη κατηγορία επιβραβεύει μεμονωμένα επιστημονικά δίκτυα ή συνεργαζόμενα δίκτυα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν να επιδείξουν αξιόλογα αποτελέσματα, και στα οποία συμμετέχουν τουλάχιστον 15 μέλη από όλο τον κόσμο. 

Η δεύτερη κατηγορία εστιάζει σε επιχειρηματικά σχήματα, στα οποία συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι υπήκοοι (ελληνικής ή μη καταγωγής), με στόχο την παραγωγή προϊόντος ή υπηρεσίας με αντίκτυπο στη χώρα.

Οι βραβευθέντες των Bridges Awards θα λάβουν τα ακόλουθα χρηματικά έπαθλα: Για την κατηγορία των επιστημονικών δικτύων,  το 1ο Βραβείο:  15.000 ευρώ, το 2ο Βραβείο:  12.000 ευρώ, το 3ο Βραβείο:  10.000 ευρώ και οι 3 Διακρίσεις: 5.000 ευρώ (ανά διάκριση). Για την κατηγορία των επιχειρηματικών συνεργασιών, το 1ο Βραβείο: 25.000 ευρώ, το 2ο Βραβείο:  20.000 ευρώ, το 3ο Βραβείο: 15.000 ευρώ και οι 3 Διακρίσεις: 10.000 ευρώ (ανά διάκριση).

Η αξιολόγηση των αιτήσεων βράβευσης θα διενεργηθεί από δύο ανεξάρτητες επιτροπές εμπειρογνωμόνων με εξειδίκευση σε θέματα επιχειρηματικότητας και επιστήμης. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει τρία στάδια, (1) τον έλεγχο τυπικής εκπλήρωσης των προϋποθέσεων συμμετοχής, (2) την αξιολόγηση των αιτήσεων βράβευσης και (3) τον έλεγχο της εγκυρότητας των συνοδευτικών δικαιολογητικών για τις υποψήφιες προς βράβευση αιτήσεις. 

Φορείς υλοποίησης των Bridges Awards είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ).

Σημειώνεται ότι μέσω της πρωτοβουλίας "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας" (www.knowledgebridges.gr) υποστηρίζεται η δημιουργία δικτύωσης και η ανάπτυξη "γεφυρών" με τους Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, δίνεται έμφαση στην επανασύνδεσή τους με τη χώρα, αξιοποιώντας ευκαιρίες δραστηριοποίησης και συνάπτοντας συνεργασίες με επιστήμονες, επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση στα Bridges Awards, στον δικτυακό τόπο http://awards.knowledgebridges.gr.
Στην ίδια κατηγορία..
Έκλεισε το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II» για Περιφέρειες της βόρειας ΕλλάδαςΈκλεισε το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II» για Περιφέρειες της βόρειας Ελλάδας

Οποιος πρόλαβε.. πρόλαβε!


Πνιγμός 76χρονου στο Ποσείδι της ΧαλκιδικήςΠνιγμός 76χρονου στο Ποσείδι της Χαλκιδικής

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του


ΔΕΔΔΗΕ: Επιτυχία 99% στις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω χρεώνΔΕΔΔΗΕ: Επιτυχία 99% στις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω χρεών

Διευκρινίζει δε, ότι δεν νομιμοποιείται για την άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας


ΣΕΠΕΕ: Εξαιρετικό το πρώτο εξάμηνο για τις εξαγωγές ένδυσηςΣΕΠΕΕ: Εξαιρετικό το πρώτο εξάμηνο για τις εξαγωγές ένδυσης

Την διετία 2017-2018 οι εξαγωγές ενδυμάτων κατέγραψαν αθροιστικά αύξηση 25%.


Αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας από του χρόνου προαναγγέλλει ο ΚαραμανλήςΑυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας από του χρόνου προαναγγέλλει ο Καραμανλής

Θα στηρίξει την εισαγωγή καλών... μεταχειρισμένων


24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ


Δένουν τα πλοία στις 24 Σεπτέμβρη λόγω απεργίας της ΠΝΟΔένουν τα πλοία στις 24 Σεπτέμβρη λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Σε κινητοποιήσεις προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία


Δήλωση Κεραμέως για τη μη αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα  πιστοποιητικά σπουδώνΔήλωση Κεραμέως για τη μη αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα πιστοποιητικά σπουδών

Η ανακοίνωση του Υπουργείου


Υποβολή  Μηχανογραφικού  υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσειςΥποβολή Μηχανογραφικού υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Βροχή οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»Βροχή οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και ΕνέργειαςgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Αυξήσεις