ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22-2-2020

Τσίπρας: Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια κ. Μητσοτάκη

H «Μαύρη Βίβλος» της 7μηνης διακυβέρνησης της Ν.Δ.

Τσίπρας: Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια κ. Μητσοτάκη

Στο κατάμεστο στάδιο του Tae Kwon Do χιλιάδες λαού βροντοφώναξαν το σύνθημα «Αλέξη γερά να πέσει η Δεξιά», όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στο βήμα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε τη «Μαύρη Βίβλο» της 7μηνης διακυβέρνησης της Ν.Δ. και απηύθυνε πλατύ κάλεσμα για την υπεράσπιση της κοινωνίας!
Η εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα «Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας, υπερασπιζόμαστε την κοινωνία ξεκίνησε με την προβολή 7 θεματικών βίντεο που αποκάλυψαν την «απάτη των αρίστων» ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε τη «Μαύρη Βίβλο» της 7μηνης διακυβέρνησης της Ν.Δ. και απεύθυνε πλατύ κάλεσμα για την υπεράσπιση της κοινωνίας!

Μήνυμα αλήθειας, μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον δίνει η σημερινή μας συγκέντρωση με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ευχαριστώντας τους συντελεστές των 7 αποκαλυπτικών βίντεο για την απάτη της Ν.Δ.

«Μονάχα ένα μικρό δείγμα του κυνισμού των «Αρίστων» που συντέλεσαν στην απάτη. Πέτυχαν μόνο μια μικρή νίκη απέναντι στην Αριστερά, απέναντι στην Αλήθεια. Από τότε όμως που κέρδισαν χάνουν καθημερινά μάχες διότι δεν είναι σε θέση να ανακτήσουν το κύρος της χώρας αλλά μας γυρίζουν πίσω στο κράτος της διαπλοκής, στην κοινωνική στασιμότητα, σε μια κοινωνία διακρίσεων, συντηρητικής οπισθοδρόμησης και συρρίκνωσης δικαιωμάτων» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας: ότι «αν κάτι έχει γίνει φανερό είναι ότι τίποτα καλό δεν μπορεί να περιμένει κανείς από αυτή την κυβέρνηση παρά μόνο νέα βήματα πίσω, νέα δεινά και νέα δεσμά για την κοινωνική πλειοψηφία».

"Να αντισταθούμε με τις σημαίες της πατρίδας που αξίζουμε"

«Δεν αρκεί να θυμώνουμε, δεν φτάνει να γκρινιάζουμε, ήρθε η ώρα της πολιτικής και κοινωνικής αντεπίθεσης, να αντισταθούμε σε κάθε αντιλαϊκό και άδικο μέτρο στους χώρους δουλειάς, στους χώρους που σπουδάζουν οι νέοι και οι νέες, να αντισταθούμε στο ψέμα».

«Να αντισταθούμε όχι με τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με της πατρίδας που αξίζουμε. Να αντισταθούμε για τον κατώτατο μισθό, το κοινωνικό κράτος, το κράτος δικαίου, τα εθνικά κεκτημένα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας. Σας καλώ να κάνουμε μια νέα μαχητική δημοκρατική πορεία για το σήμερα της αποτροπής για το αύριο της ανατροπής».

Στόχος όπως εξήγησε ο Αλέξης Τσίπρας είναι «Να πετύχουμε μια νέα μεγάλη νίκη που θα φέρει ξανά τη χώρα στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, την Πρόοδο και την Δικαιοσύνη»

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα «εμείς δεν είμαστε γιαλαντζί υπερπατριώτες». Με τη Συμφωνία των Πρεσπών ακυρώθηκαν τα σχέδια της Τουρκίας για το βάθεμα της επιρροής της στα Βαλκάνια. Που βρίσκονται σήμερα οι υπερπατριώτες να αντιδράσουν στην τουρκική προκλητικότητα και τις γεωτρήσεις;

"Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια κ. Μητσοτάκη"

«Είναι άφωνοι, προβλέψιμοι και επικίνδυνοι» ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά για τους «αρίστους» της κυβέρνησης.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό και ζεστό κλίμα, συχνά διακόπτονταν από χειροκροτήματα και συνθήματα στα οποία πρωτοστατούσε η Νεολαία που βροντοφώναζε καθ’ όλη την διάρκεια. Μάλιστα στο σύνθημα ο «λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» και όσοι έχουν ξεχάσει το θυμήθηκαν απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα για το σκάνδαλο Novartis o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε:

"Φοβούνται την έρευνα. Φοβούνται την Δικαιοσύνη. Φοβούνται την αλήθεια. Φοβούνται και κηρύττουν τον πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν κουκούλωσε την υπόθεση της Novartis και έδωσε την ευκαιρία να διερευνηθεί. Σήμερα μέσα στον πανικό τους έφτασαν στο σημείο να λένε ότι εμείς ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταδικαστούμε, ενώ την καταδίκη για ισόβια την επιφυλάσσουν για μένα."

"Είμαι εδώ, αν έχετε τα κότσια, μην τρομοκρατείτε τους ανθρώπους που σήκωσαν ανάστημα, αν έχετε τα κότσια να πάτε εμένα σε ειδικό Δικαστήριο. Αν δεν τα έχετε όμως σταματήστε να βιάζετε τους θεσμούς. Αφήστε την Δικαιοσύνη να ερευνήσει το σκάνδαλο Novartis ως το τέλος".

Δείτε παρακάτω τα επτά βίντεο που «αποκαλύπτουν την απάτη της ΝΔ», τα οποία άνοιξαν την εκδήλωση πριν την κεντρική ομιλία Τσίπρα.

Σχετικό Link















Αξιολογήστε το άρθρο
Βρέθηκαν σχόλια: 1
ΑΝΩΝΥΜΟ
2020-02-23 21:24:51
Δεν φταιει ο ηλιθιος. Αυτοι που τους ψηφισαν ειναι υπευθυνοι για ο,τι συμβει στη χωρα.
0
0



ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δείτε ζωντανά την ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο
Δείτε ζωντανά την ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας

Η Τάξις και η Ασφάλεια της χώρας σε ένα βίντεο
Η Τάξις και η Ασφάλεια της χώρας σε ένα βίντεο

Αστυνομικός έχασε το όπλο του την ώρα των επεισοδίων (και δεν το κατάλαβε)

Απεργία: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Τετάρτη
Απεργία: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Τετάρτη

Τι ισχύει για Γυμνάσια και Λύκεια και τι για Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Πραγματοποιούσε ταξίδια σε χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα
Πραγματοποιούσε ταξίδια σε χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα

Είναι ήδη κρατούμενος στην Γαλλία για υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες εγκληματικές δραστηριότητες

Και άλλος βιασμός ανήλικης
Και άλλος βιασμός ανήλικης

Δράστης ένας 33χρονος που είχε την ανήλικη υπό την επίβλεψή του

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Κρύο, χιόνια, βροχές και καταιγίδες στην καρδιά του χειμώνα

Πού πήγαν τα λεφτά?
Πού πήγαν τα λεφτά?

«Μαύρη τρύπα» 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ευρώ στη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ)

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο
Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο

Θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge