ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
4-4-2015

Ημερίδα: Δημοσιογραφία και Κοινωνία των πολιτών...

...συνυφασμένες με τον Πολιτισμό και το Πολιτιστικό Προϊόν

Ημερίδα: Δημοσιογραφία και Κοινωνία των πολιτών...
FREE

"Δημοσιογραφία και Κοινωνία των πολιτών συνυφασμένες με τον Πολιτισμό και το Πολιτιστικό Προϊόν" είναι ο τίτλος της Ημερίδας που διοργανώνει το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 και ώρες 11:00 με 15:00, στην ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρ. Καλλάρη 5).

Εισηγητές στην Ημερίδα είναι οι:

- Nico Drok, από το “School of Media”, “Windesheim University of Applied Sciences”, στην Ολλανδία, Καθηγητής στο αντικείμενο “Media and Civil Society” καθώς και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαίδευσης Δημοσιογράφων

- Nadia Vissers, από το “Artesis Plantijn University College” του “Artesis University College” και του “Plantijn University College”, στο Βέλγιο, Λέκτορας και Διεθνής Συντονίστρια Εκπαίδευσης στη Δημοσιογραφία στο “Artesis Plantijn University College” καθώς και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαίδευσης Δημοσιογράφων, και

- Γρηγόρης Πασχαλίδης, Αν. Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ.

Η Ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό και απευθύνεται σε δημοσιογράφους, σε επαγγελματίες από τους κλάδους της δημοσιογραφίας, του πολιτισμού και του τουρισμού, καθώς και σε απόφοιτους και φοιτητές συναφών αντικειμένων.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» και του έργου «Διοργάνωση media park και εκπαιδευτικού κύκλου Θεσσαλονίκης».

Στόχος του έργου είναι η προβολή, η διάδοση και η αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, μέσω των σπουδών επικοινωνίας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Το πρόγραμμα «Κωστής Παλαμάς» αποτελεί σύμπραξη της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, του ΕΚΠΑ και του ΑΠΘ, υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόρους.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 992065 (10:00-14:00).
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Η ΠΟΛΙΣ. Με το βλέμμα στο μέλλον…»
«ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Η ΠΟΛΙΣ. Με το βλέμμα στο μέλλον…»

Διάλεξη της Δρ Γεωργίας Στρατούλη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

«Πλάτων» (μια Δραματοποιημένη Διάλεξη)
«Πλάτων» (μια Δραματοποιημένη Διάλεξη)

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών

«Η έννοια της προόδου στον 21ο αιώνα: Η αμφισβήτηση ενός κυρίαρχου ιδεολογήματος»
«Η έννοια της προόδου στον 21ο αιώνα: Η αμφισβήτηση ενός κυρίαρχου ιδεολογήματος»

Ομιλία του Ευάγγελου Δρυμπέτα στον νέο κύκλο διαλέξεων της Φιλοσοφικής Ακαδημίας


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge