ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
2-10-2018

Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά για το Παιδονευρολογικό Τμήμα κλινικής του ΑΠΘ

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 20:30 στο Shark

Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά για το Παιδονευρολογικό Τμήμα κλινικής του ΑΠΘ

Η γυναικεία οργάνωση «Θερμαΐδες» με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, οργανώνουν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 20:30 στο Shark μια ιδιαίτερη εκδήλωση με θέμα «Red Carpet Party».

Στόχος της εκδήλωσης η συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του Παιδονευρολογικού Τμήματος και Νευροφυσιολογικού Εργαστήριου της 1ης Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την αγορά Ηλεκτροεγκεφαλογράφου, απαραίτητου για την διάγνωση επιληψίας και άλλων νευροαναπτυξιακών καταστάσεων σε παιδιά και εφήβους.

Για πρώτη φορά κοντά στην οργάνωση, η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα σε μια παράσταση με διεθνή και ελληνικά τραγούδια με άρωμα red carpet. Η ερμηνεύτρια, που έχει δείξει στο παρελθόν την ευαισθησία της δίνοντας παραστάσεις και βοηθώντας εθελοντικά τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, έρχεται στο Shark. Μαζί της μια 7μελης ορχήστρα από εξαιρετικούς μουσικούς. Μαέστρος ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Παπαχριστούδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνεργασία του Ομίλου Νομικών Σωκράτη Προβατά και είναι υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ,

Οικοδεσπότης ο Λάκης Γαβαλάς

Συντελεστές

Δημήτρης Κρανιδιώτης-τραγούδι

Άκης Γαβαλάς-Ντραμς

Τεό Λαζάρου-Μπάσο

Χρήστος Ζέρβας-κιθάρα

Αντώνης Γερογιάννης-κρουστά

Βαγγέλης Μαχαίρας-μπουζούκι

Απόστολος Καλογιάννης-τρομπέτα

Γιάννης Αρβανιτάκης-τρομπόνι

Γιώργος Παπαχριστούδης-πιάνο & ενορχηστρώσεις

Γιάννης Κολεβένης-ηχοληψία

Γιάννης Μανιατάκος-σχεδιασμός και εκτέλεση φωτισμού

Λίγα λόγια για τις «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ»

Το παράρτημα Θεσσαλονίκης «Θερμαΐδες» της Μ.Κ.Ο. «Πανελλαδική Παναθηναϊκή Ο.Γ.» στα πλαίσια των φιλανθρωπικών του δράσεων και λόγω της εκτεταμένης οικονομικής κρίσης έχει αναλάβει τη συντήρηση και οικονομική στήριξη, με την αγορά αναγκαίων ειδών και ιατρικών μηχανημάτων σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις των υπεύθυνων ιατρών, της Παιδοκαρδιολογικής μονάδας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Την παιδοκαρδιολογική αυτή μονάδα, η οποία είναι και η μοναδική δυστυχώς σε ολόκληρη τη Β. Ελλάδα, κατασκεύασε και εξόπλισε πλήρως το παράρτημα Θεσσαλονίκης ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ και παρέδωσε στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ το Νοέμβριο του 2010. Έκτοτε συνεχίζει να στηρίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της μονάδος με όποιον τρόπο του ζητηθεί, με πιο πρόσφατη παροχή την αγορά ενός υπερηχοκαρδιογράφου και ενός καρδιογράφου παιδιατρικής χρήσης συνολικής αξίας 90.000€. Παράλληλα οι «Θερμαΐδες» ενισχύουν παιδιατρικές κλινικές και άλλων νοσοκομείων.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge