ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
5-10-2018

O Ηλίας Καμπακάκης στο Χρώμα bar

Tην Κυριακή 7 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή απόγευμα

O  Ηλίας Καμπακάκης στο Χρώμα bar

Η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη βρίσκει ξανά το «χρώμα» της, αφού ο Ηλίας Καμπακάκης, επιστρέφει δριμύτερος, στις απογευματινές live εμφανίσεις του, που την περσινή χρονιά, έγιναν το talk of the town της πόλης, πετυχαίνοντας τα απόλυτα sold out party!

Ο αγαπημένος ερμηνευτής έρχεται και φέτος, με μεγάλη φόρα στο ανανεωμένο «Χρώμα bar», όπου από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή, υπόσχεται να ζήσετε μουσικά, όλα αυτά, που μόνο, «Στα χίλια χρόνια μια φορά», συμβαίνουν. Δεν «Υποτίθεται» καθόλου, ότι και φέτος, το μοναδικό Κυριακάτικο απογευματινό live της πόλης, θα γίνει το hot spot, όλων εμάς που θέλουμε να αφήσουμε έξω από τη ζωή μας τα «Παλιοπράγματα» που μας χαλάνε τη διάθεση και θέλουμε να ζήσουμε μία «Τέτοια Νύχτα».

Από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή απόγευμα (οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00) και από τις 19.00, το live party ξεκινά, με τον Ηλία Καμπακάκη, να φορτσάρει με τις μουσικές του και τις μεγάλες επιτυχίες του.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge