Top
9-10-2018

Ο Angel και ο Κostis των Skelters στο Saloon Crazy Horse

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου

Ο Angel και ο Κostis των Skelters  στο Saloon Crazy Horse
fontsize
Εχει λήξει στις: Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018
FREE

Ο Angel και ο Κostis των Skelters για μια live unplugged εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη στο Saloon Crazy Horse την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018.
 
Με κομμάτια από τον δίσκο τους "Explain To Me", τον πρόσφατο δίσκο τους "Revive" καθώς και covers σε The Beatles, John Lennon, U2, Elvis Presley, The Rolling Stones, The Doors, Dire Straits, Queen, Tom Petty, Roy Orbison, Bob Dylan, Eric Clapton, '50s, '60s, '70s, 80's κ.α. σε ένα άκρως δυναμικό Rock 'n Roll show!

Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles "Helter Skelter".


Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).

Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 2000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσσαλινίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε  festivals, τηλεοπτικές  και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.

Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ZZ Top, Pavlov’s Dog, Nazareth, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Louisiana Red, Paul Di Anno(Iron Maiden), Don Dokken,  Puressence κ.α.

Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των Skelters με τίτλο “Explain To Me” από τηνLyra/Pan-Vox. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο official video clip των  Skelters στο τραγούδι “See How Much I Love You” ενώ τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε και το δεύτερο video clip των Skelters  “Explain To Me”. 
 
Στις 10 Οκτωβρίου 2016 κυκλοφόρησε το video clip για το κομμάτι "Win This Fight",  στις 31 Οκτωβρίου 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο album των Skelters με τίτλο "Revive" από την New Dream Records αποσπώντας θερμές κριτικές από τον τύπο. Τον Νοέμβρη του 2016 κυκλοφόρησε το promo video για το κομμάτι "You Showed Me" ενώ τον Μάιο του 2017 κυκλοφόρησε το promo video για το κομμάτι "What I'm Gonna Do".

Saloon Crazy Horse   
Πλαστήρα Νικόλαου 11, Καλαμαριά

'Εναρξη: 21:30
Είσοδος Ελεύθερη


Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για το άρθρο

ΠΑΙ ΦΑΝ - Παρουσίαση ΛΙΛΙΘ LiveΠΑΙ ΦΑΝ - Παρουσίαση ΛΙΛΙΘ Live

Στον πολυχώρο WE στις 26 Οκτωβρίου


Street Outdoors & Synthetic w/ MoodymannStreet Outdoors & Synthetic w/ Moodymann

Στον πολυχώρο WE
10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών

Στο Μέγαρο Μουσικής και.. στους δρόμους της Θεσσαλονίκης


Οι Radical Inclusion στο Bensousan HanΟι Radical Inclusion στο Bensousan Han

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου


Ο Kiko Navarro στο Vergina StageΟ Kiko Navarro στο Vergina Stage

Μαζί του ο Echonomist και στα early beats o Lefteris KordiaosgoTHESS

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ© 2001-2018 goTHESS.gr
goTHESS Search with Google
  • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  • Daily Trips - Συναυλιακές εκδηλώσεις
  • Therapy Dogs - Animal Assisted Therapy