ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
27-12-2018

Δάκης, Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα, Αρβανίτη στο Μύλος Club

Ένα ταξίδι στον χρόνο την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Δάκης, Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα, Αρβανίτη στο Μύλος Club

Ο Δάκης, η Μαντώ, ο Μπίγαλης, η Πωλίνα και η Σοφία Αρβανίτη ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019, στο Mylos Club στη Θεσσαλονίκη.

Το μεγαλύτερο εορταστικό Party της Θεσσαλονίκης. Μία επιστράτευση των καλύτερων μελωδικών αναμνήσεών μας από την δεκαετία του ’80 και του ’90!

Μια βραδιά έπος για να μας μπει καλά η χρονιά! Μια Πρωτοχρονιά όπως καμία άλλη! Ένα ταξίδι στον χρόνο! 

Μετά από παρά πολλά χρόνια, μαζί στην ίδια σκηνή σε ένα πάρτυ που θα διαρκέσει πάνω από 5 ώρες! Εσύ αντέχεις;

Η θεά των 90s Μαντώ μαζί με τον καταστροφέα των stage Κώστα Μπίγαλη, τον διαχρονικό λόρδο των soundtrack του ελληνικού κινηματογράφου και όχι μόνο…Δάκη συναντούν το τρελοκομείο, one woman show Πωλίνα και την πάντα σέξυ και καλοκαιρινή Σοφία Αρβανίτη, σε μια νύχτα που θα μας ταξιδέψει στον χρόνο και θα τη θυμόμαστε για καιρό!

Ποιος δεν έχει επικαλεστεί τον Θεό Απόλλωνα, χορεύοντας του «Αιγαίου τα Blues», ποια δεν έχει τραγουδήσει «Στοιχηματίζοντας», για την επιστροφή του πρώην της, ποιος άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν αναρωτήθηκε πότε θα κεράσει την καλή του «Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι»; Ακόμη, πόσες φορές δεν νιώσαμε αβοήθητοι σαν «Ρούχο Δανεικό», κουλ μες στην «Θωρακισμένη Μερσεντές» και υποταγμένοι στην καψούρα για το χατίρι της «Μελισσούλας»; Ετοιμαστείτε να «πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» με «Χρώμα Σοκολατί» για να «μιλάμε για Καλοκαίρια» όλο τον χρόνο!

Οι αγαπημένοι μας τραγουδιστές – αστέρες της ποπ που πάντα θα μας σημαδεύει, πρόκειται να βάλουν φωτιά στην πίστα σε ένα κολασμένο χορευτικό party, όπου όλα επιτρέπονται!!

Αν κι εσένα σε έχουν στοιχειώσει οι στίχοι των τραγουδιών τους και τα αναγνωρίζεις από την πρώτη τους νότα, αν οι θύμησες από τα παιδικά και εφηβικά party στα οποία ξεφάντωνες με τα hit τους είναι ακόμη χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό και την καρδιά σου, αν είσαι επιρρεπής στις ένοχες απολαύσεις (ένοχες επειδή είναι απολαύσεις) κι αν τέλος πάντων δεν βρίσκεις στο FB τον -την συμμαθήτρια – ανεκπλήρωτο έρωτα, δώσε κι εσύ το αγωνιστικό σου παρών, ίδρωσε την φανέλα και κοίτα προσεκτικά στον χώρο: μπορεί ο-η διπλανός -ή σου κάτι να σου θυμίσει..

Προσοχή: Η ατμόσφαιρα θα είναι αποπνικτική λόγω εκρηκτικών συναισθημάτων και ο χώρος αυστηρά ακατάλληλος για σοβαροφανείς.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019  
Στις 20:00

Πού?
Μύλος Club 
Αν. Γεωργίου 56

Εισιτήρια
Προπώληση: 15 ευρώ
Ταμείο: 18 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
Διώροφον (Καλαμαριά, Κερασούντος 81 – 2310 453998)
Σάρωθρον (Λαδάδικα, Κατούνη 17 – 2310 538282)
Dock (Κέντρο, Στρατηγού Καλλάρη 1 – 23140 26234

Μέσω Internet στο:
www.123tickets.gr

Για κρατήσεις τηλεφωνικά: 2310 510081 και 6949950530 ή επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

Επικοινωνία
2310 510081

Μύλος

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge