ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
31-1-2019

Οι James στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2019

Στο Fix Factory Of Sound

Οι James στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2019

Οι James, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη χώρα μας έχοντας κυκλοφορήσει το καλύτερο album της μεγάλης καριέρας τους, για να αποδείξουν πως η σχέση τους με εμάς παραμένει μοναδική! Το συγκρότημα από το Manchester θα εμφανιστεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Fix Factory Of Sound Open Air, στη Θεσσαλονίκη!
 
Γνωστοί για το ότι αλλάζουν το set list τους κάθε βράδυ, θα μας προσκαλέσουν να τραγουδήσουμε μαζί τους τραγούδια όπως τα "Laid", "Getting Away With It ", "Sometimes", "Come Home", "Born Of Frustration", "She's a Star" καθώς και μερικά από τα νεώτερα hits τους, όπως το "Coming Home Pt 2" και το αγαπημένο του κοινού "Many Faces", που αποδεικνύουν τον λόγο  που αυτή η μπάντα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της 35 και πλέον χρόνια μετά το ξεκίνημά της, κατορθώνοντας να ηχεί αναζωογονημένη και πιο ζωντανή από ποτέ.

Ο τελευταίος δίσκος τους "Living In Extraordinary Times", που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, έχει γίνει δεκτός με εξαιρετικές κριτικές. "Το 15o album τους είναι πιθανότατα το καλύτερό τους" έγραψε ο Observer. Το ίδιο δείχνει να πιστεύει και ο Guardian, εντυπωσιασμένος από το πάθος και τις ξεκάθαρες απόψεις των James. "Το προηγούμενο album τους αποτέλεσε την μεγάλη επιτυχία τους και η συνέχεια με αυτό δείχνει την ίδια αυτοπεποίθηση και δυναμική, γεμάτο οργή για την εποχή του Trump και του Brexit. Είναι αξιοθαύμαστο, αλλά το 15ο album είναι μάλλον και το καλύτερο στην καριέρα τους!"
 
Είναι εξαιρετικά σπάνιο για μία μπάντα με τόσα χρόνια πορείας στις πλάτες της να παρουσιάζει μία τόσο καλή και ολοκληρωμένη δουλειά, που να έχει απόλυτη επαφή με το σήμερα, μουσικά και θεματικά. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα όνομα που από το ξεκίνημά του στο Manchester, το 1982, έγινε γρήγορα γνωστό, αποκτώντας ένα πολυπληθές κοινό αλλά και διάσημους φίλους, όπως ο Morrissey, o Johnny Marr και ο περίφημος Brian Eno που αργότερα έμελλε να αναλάβει την παραγωγή στις γνωστότερες κυκλοφορίες τους.
 
Η σχέση τους με την Ελλάδα και το κοινό της είναι γνωστή, εδώ και πολλά χρόνια, και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ερωτική. Ελάχιστες μπάντες έχουν αγαπηθεί στη χώρα μας όσο οι James και οι λόγοι είναι προφανείς. Από το 2001, όταν πρωτοεμφανίστηκαν εδώ, μέχρι και σήμερα αυτή η σχέση αντέχει στον χρόνο, ανανεώνεται σε κάθε νέα επίσκεψή τους και δείχνει να μην έχει ημερομηνία λήξης!

“Όταν βλέπεις τους James στη σκηνή, βλέπεις ότι εξακολουθούμε να αποτελούμε έναν ζωντανό οργανισμό. Μεγαλώνουμε, κινούμαστε, αλλάζουμε. Δεν έχουμε απομείνει πολλές μπάντες που συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό"  / Tim Booth
 
James + guests
 
Παρασκευή 7 Ιουνίου / Fix Factory of Sound Open Air (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 /www.fixfactoryofsound.gr).

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 1/2, στις 10 το πρωί, προς 30 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 55 ευρώ (δύο εισιτήρια) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.
 
Επίσης, θα διατεθεί μικρός αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 70 ευρώ, με τα εξής προνόμια:
 
·         Προτεραιότητα εισόδου στον χώρο την ώρα της συναυλίας
·         Μία μοναδική ευκαιρία για την παρακολούθηση τριών τραγουδιών στο soundcheck του συγκροτήματος
·         Ένα 15λεπτο Q & A session με ερωτήσεις από την πλευρά των κατόχων VIP εισιτηρίων προς τα μέλη της μπάντας
·         Ένα αποκλειστικό δώρο από την μπάντα
·         Αναμνηστικό πάσο της συναυλίας
 
Μία εβδομάδα πριν το show, θα αποσταλεί email προς όλους τους κατόχους VIP εισιτηρίων με τις ακριβείς λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα
 
Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr / www.fixfactoryofsound.gr
 
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind

Fix Factory of Sound

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά

Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Στο Principal Club Theater και στο Fuzz Live Music Club αντίστοιχα


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge