ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
24-4-2019

Amor Industrial, Humanoids In Disguise, Opioid Slot Machine & Alice Syndrom

Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου

Amor Industrial, Humanoids In Disguise, Opioid Slot Machine & Alice Syndrom
FREE

Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου η OSM tapes σε συνεργασία με το Urania Bar παρουσιάζουν τους Amor Industrial και Humanoids In Disguise. Το άνοιγμα της βραδιάς αναλαμβάνει η Alice Syndrom και το κλείσιμο αυτής ο Opioid Slot Machine.

Amor Industria(Regressverbot, Athens Computer Underground)
Πρόκειται για το προσωπικό project του Πάντελη Θεoδωρίδη, μέλος των Regressverbot και ιθύνων νους του Athens Computer Underground. New wave, synth-pop και minimal μοτίβα συνθέτουν τον πολυδιάστατο ήχο του Amor Industrial. Το 2016 έκανε το ντεμπούτο του στην δισκογραφία με το album "Music For Ordinary Life Machines" των Regressverbot στην Fabrika Records. Μετά την εγκατάσταση του στην Αθήνα, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, εδώ που ξεκίνησαν όλα, για ένα πολυαναμενόμενο DJ set.

Humanoids In Disguise(Convex Model, Human Puppets, Plexiglas)
O Νίκος Καπαντζάκης είναι από τους κυριότερους εκφραστές του darkwave, electro, minimal και post-punk ήχου της χώρας εδώ και 20 χρόνια περίπου. Μέλος των θρυλικών Human Puppets και Plexiglas με δισκογραφικές δουλειές στις Kernkrach και 5th Floor Ent., το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο album ως Convex Model με ένα δεύτερο να βλέπει το φως την επόμενη χρονιά.

Opioid Slot Machine(OSM tapes, New York Haunted)
Το project Opioid Slot Machine έκανε την εμφάνιση του το 2016 κυκλοφορόντας το "Ι-ΙV" στην New York Haunted της Ολλανδίας, ένα ακόμα ΕP κυκλοφόρισε λίγο αργότερα με τίτλο "Anchialine Pool" στην ίδια εταιρία. Το 2018 ξεκινά η δράση της "OSM tapes", μιας δισκογραφικής εταιρίας η οποία απαριθμεί αυτή την στιγμή 2 κυκλοφορίες με άλλες 3 να είναι στα σκαριά για το άμεσο μέλλον. Από ambient και experimental μέχρι techno, industrial και EBM, τα DJ sets του πάντα έχουν κάτι να πουν.

Alice Syndrom
Νέο αίμα στην σκηνή της Θεσσαλονίκης με πολλές μουσικές επιρροές, πολλές φορές αντικρουόμενες. Από σκοτεινή wave και synth-pop μέχρι δυνατή EBM και Industrial. Η Alice Syndrom θα αναλάβει το ζέσταμα της βραδιάς.

Παρασκευή 26 Απριλίου
URANIA bar
Πάικου 4, Θεσσαλονίκη
Έναρξη 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  

Urania Bar

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge