ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
1-5-2019

Ο Μάνος Μυλωνάκης LIVE στο Μπενσουσάν Χαν

Κυριακή 5 Μαΐου

Ο Μάνος Μυλωνάκης LIVE στο Μπενσουσάν Χαν

Επιτέλους στο Bensousan Han, ο Μάνος ΜΜπενσουσάνωνάκης μάς φέρνει ζωντανά, με πιάνο, ηλεκτρονικά στοιχεία, μουσικά κουτιά και ασυνήθιστα μουσικά όργανα, τις πρόσφατες συνθέσεις του για το θέατρο (Festen, Zyklon, Ποιός σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα, Γλάρος κ.α.) καθώς και νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις.
 
Μαζί του η Πέλλα Παπαβασιλείου στο τσέλο και η Χριστίνα Γεωργελή στο βιολί.
 
Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στις 21.00
Είσοδος με προτεινόμενη συνεισφορα 10€
Η τηλεφωνική κράτηση κρίνεται αναγκαία λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων: 6984244577
 
Ο Μάνος Μυλωνάκης είναι συνθέτης και αρχιτέκτονας. Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά. Η ενασχόλησή του με τη σύνθεση, την ενορχήστρωση και τη μουσική παραγωγή ξεκίνησε το 2006, όταν ίδρυσε, μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, το σχήμα των “Your Hand in Mine”, το πρότζεκτ που ουσιαστικά τον εισήγαγε στη Μουσική Σύνθεση για Εικόνα. Ως ένας εκ των δύο "Your Hand in Mine", ο Μάνος Μυλωνάκης είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί πιο επισταμένα με τη σύνθεση, τη μουσική τεχνολογία, τις μουσικές του δρόμου, αλλά και να χτίσει μια μεγάλη συλλογή
από μουσικά όργανα: wurlitzer piano, ακορντεόν, ηλεκτρικό μπάσο, κιθάρες, κρουστά, persephone, stroh-violin, γιουκαλίλι, μεταλόφωνο, μελόντικα, toy piano, μουσικά κουτιά και άλλα.

Το καλοκαίρι του 2014, και μετά τη διάλυση των YHIM, ο Μάνος Μυλωνάκης ταξιδεύει στο Reykjavik, όπου με ντόπιους μουσικούς ηχογραφεί το πρώτο του προσωπικό EP, Sólfar, για πιάνο και κουαρτέτο εγχόρδων.
Λίγο αργότερα, ξεκινά να γράφει πρωτότυπη μουσική για θεατρικές παραστάσεις των Κρατικών Θεάτρων Βορείου Ελλάδος και Ρουμανίας, αλλά και για ανεξάρτητες παραγωγές, μικρά και μεγαλύτερα ντοκιμαντέρ, online videos, και τηλεοπτικά σποτ, ενώ δίνει επιλεκτικά συναυλίες σε ιδιαίτερους χώρους και περιστάσεις.
Το Μάιο του 2017 κυκλοφορεί η τρίτη του σόλο δουλειά, το soundtrack για το θεατρικό “FESTEN”, από την καναδέζικη δισκογραφική “Moderna Records”.

Μπενσουσαν Χαν (Bensousan Han)

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge