ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
30-5-2019

EMIGRE Live @ Boulevard Lounge bar

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

EMIGRE Live @ Boulevard Lounge bar

Οι EMIGRE ξεκινούν τις καλοκαιρινές “Studio Sessions” Live βραδιές τους και την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα βρίσκονται στο Birthday party του Boulevard Lounge Bar στην Θεσσαλονίκη, για να γιορτάσουν τα 5 χρόνια λειτουργίας του και να μας απογειώσουν με τους ρυθμούς τους!

Σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, οι EMIGRE καταφέρνουν να δημιουργούν ένα μοναδικό live party, ενώ φέτος το καλοκαίρι μας υπόσχονται δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις, αλλά και ακόμα ένα νέο τραγούδι που περιλαμβάνει μια συνεργασία έκπληξη! Στις ανανεωμένες “Studio Sessions” βραδιές τους, συνδυάζουν αρμονικά τους σύγχρονους pop, rock και dance ρυθμούς με τις λούπες, τις κιθάρες και τις έντονες ερμηνείες. Στο play list τους θα ακούσουμε δικές τους επιτυχίες από την μακροχρόνια πορεία τους, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από διάφορες εποχές πρωτότυπα διασκευασμένα.

Μην χάσετε την Πέμπτη 6 Ιουνίου τους EMIGRE στο Boulevard Lounge Bar, όπου με το μουσικό τους project “Studio Sessions” ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ιδιαιτέρες χορευτικές στιγμές και μοναδικές ερμηνείες, απογειώνοντας τη διασκεδάση στα ύψη!


Οι EMIGRE είναι ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα της Pop & Rock σκηνής που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην Ελληνική Μουσική Σκηνή. Δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 1998 στην Θεσ/νίκη και στα 20 χρόνια ύπαρξης πολλές είναι οι Συνεργασίες τους, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Αντώνη Ρέμο, Goran Bregovic, Stavento, Γιώργο Μαζωνάκη, Θοδωρή Αθερίδη, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Σπανό, Φίλιππα Πλιάτσικα, Χρήστο Δάντη, Ελένη Δήμου, Κώστα Λειβαδά, Δήμο Αναστασιάδη, Ηρώ ,Σοφία Βόσσου, Στάθη Παναγιωτόπουλο, Μαρίνα Σκιαδαρέση κ.α.

Με τον φρέσκο ήχο τους και τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις υπό την συνθετική καθοδήγηση του Δημιουργού και Κιθαρίστα Γιάννη “emigre” Χανιωτάκη, το συγκρότημα εξακολουθεί να λανσάρει μία νέα πρόταση στο χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας με 5 album, 17 Singles και 3 Χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό τους. Τραγούδια τους έχουν χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες Τηλεοπτικών Διαφημίσεων (Moritz (2007), Εψα Light (2007-2008)) και τηλεοπτικών εκπομπών (Πήρα Κόκκινα Γυαλιά (ALPHA-2008), Στα Καλά Καθούμενα (E TV-2014-2016)) ενώ με τις παραστάσεις τους αλωνίζουν την Ελλάδα κάθε χρόνο ανελλιπώς!

Highlights στιγμές στην καριέρα των EMIGRE είναι η συμμετοχή τους στην Τελετή Λήξης των Special Olympics στο Καλλιμάρμαρο στάδιο το 2011, η συμμετοχή τους στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Λυκαβηττό το 2008, η έκδοση μουσικού βιβλίου (παρτιτούρες) σε συνεργασία με τον Μουσικό Οίκο Φίλιππο Νάκα υπό τον τίτλο «11 Στιγμές με τους EMIGRE», η απονομή Χρυσού δίσκου στα Studio του Αλ Τσαντίρι News τον Μάρτιο του 2008 για την διασκευή τους στα «Κόκκινα Γυαλιά», η συμμετοχή τους ως TV Guest στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Πήρα Κόκκινα Γυαλιά» στον ALPHA, η συμμετοχή τους στον ελληνικό τελικό της Eurovision το 2010, οι εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου το 2005 και το 2007.

Οι EMIGRE αποτελούνται από 6 άτομα, ενώ το πρόγραμμα τους εκτός από τα δικά τους τραγούδια, περιλαμβάνει πολλές pop & rock και κλασσικές ελληνικές και ξένες επιτυχίες, ενορχηστρωμένες με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο!




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019
Έναρξη: 22.00

Πού?
Boulevard Lounge Bar
Λ. Παπανικολάου 60, Πεύκα

Επικοινωνία - κρατήσεις
231 067 6171



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge