ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
14-6-2019

OSM tapes invites MYN στο COO cafe|bar

Μαζί του οι Opioid Slot Machine και Masti J

OSM tapes invites MYN στο COO cafe|bar
FREE

Πέμπτη 20 Ιουνίου η OSM tapes προσκαλεί τον ιδιοκτήτη της Public System Recordings, Myn, στο Coo Cafe|Bar. Μαζί του οι Opioid Slot Machine και Masti J.

O Myn με έδρα το Παρίσι, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη αμέσως μετά το tour του στην Λατινική Αμερική. Γνωστός για τα ιδιαίτερα DJ sets του καθώς μιξάρει από minimal wave και electro μέχρι EBM και industrial, κατάφερε να εδραιωθεί στην σκηνή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

To 2015 ξεκινάει η δράση της Public System Recordings με κυκλοφορίες από Kluentah, Innyster, Buttechno, Morah, Meze, Templeyard Studios, Faillbeil και πολλούς ακόμα. O Myn έκανε το ντεμπούτο του στην δισκογραφία το 2018 με το EP "The Violent Poetry" στην Pinkman του Marsman. 

Τα τελευταία χρόνια έχει την δική του εκπομπή στο Rinse FM της Γαλλίας, μια εκπομπή που έχει φιλοξενήσει mixes από καλλιτέχνες όπως οι Nick Klein, Eindkrak, Black Merlin, Phuong-Dan, Intergalactic Gary, Job Sifre, Kris Baha, Trenton Chase, Identified Patient και Black Seed μεταξύ άλλων. 

To 2019 τον βρίσκει να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και να παίζει σε κάποια από τα σημαντικότερα venues και festivals όπως το Berghain του Βερολίνου, το Rex του Παρισιού και το The Waiting Room του Λονδίνου.




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019
Από τις 21:00

Πού?
COO cafe|bar
Βασ.Ηρακλείου 4, πλατεία Χρηματιστηρίου

Εισιτήρια
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Επικοινωνία
231 127 4752
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge