ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
3-7-2019

Οι DIMMU BORGIR στο Principal Club Theatre

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019

Οι DIMMU BORGIR στο Principal Club Theatre

Οι DIMMU BORGIR, το μεγαλύτερο black metal συγκρότημα στον κόσμο, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα διαβολικό έργο τέχνης, το νέο τους άλμπουμ «Eonian» και τις διάσημες επιτυχίες τους για περισσότερα από 25 χρόνια ιστορίας της μπάντας!

Έχουν περάσει εννέα χρόνια από το τελευταίο μανιφέστο των DIMMU BORGIR «Abrahadabra» και τώρα επιστρέφουν για να ανατινάξουν την ροή χρόνου και χώρου με το «Eonian» album! Οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater στις 24 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα στο Piraeus 117 Academy στις 25 Σεπτεμβρίου.

Δημιουργήθηκαν στην καρδιά της νορβηγικής σκηνής black-metal το 1993, οι DIMMU BORGIR έσπασαν γρήγορα τα όρια του είδους αφού τόλμησαν να συνδυάσουν έναν παραδοσιακό μαύρο ήχο με πλούσια συμφωνική ενορχήστρωση. Σύντομα έγιναν πρωτοπόροι στο χώρο τους, δημιουργόντας γνωστά άλμπουμ όπως «Enthrone Darkness Triumphant» (1997), «Spiritual Black Dimensions» (1999) and «Death Cult Armageddon» (2003).

Μετά από 9 studio-albums και headline συναυλίες σε όλο τον κόσμο, οι DIMMU BORGIR έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο του πιο γνωστού black metal act παγκοσμίως!

Ο ηγέτης του συγκροτήματος Shagrath περιγράφει το νέο άλμπουμ με τον ακόλουθο τρόπο: «Το Eonian αντιπροσωπεύει την ψευδαίσθηση του χρόνου, κάτι που υπάρχει και πάντα υπήρχε. Για εμάς, σηματοδοτεί επίσης την 25η επέτειο των DIMMU BORGIR και το ίδιο το άλμπουμ είναι ένα αφιέρωμα στην ιστορία μας και στη ιστορία του νορβηγικού black metal ».

Αν δεν φοβάστε να καλωσορίσετε τα σκοτεινά πνεύματα του μετάλλου που αναβίωσαν για να πάρουν την ψυχή σας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανάμεσα στους κόσμους με τη μουσική τους, τότε μη χάσετε τις συναυλίες των DIMMU BORGIR στην Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theatre στις 24 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα στο Piraeus 117 Academy στις 25 Σεπτεμβρίου.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019
Στις 21:00

Πού?
Principal Club Theatre

Εισιτήρια
Από 30 ευρώ

Επικοινωνία
231 042 8088

Principal Club Theater

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge