ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
15-9-2019

Η Fiona στη Μαγική Σοφίτα τού Bensousan Han

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Η Fiona στη Μαγική Σοφίτα τού Bensousan Han

Η FIONA παρουσιάζει το καινούριο προσωπικό της project για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη σε μια σειρά εμφανίσεων στο Bensousan Han. Πρόκειται για μια unplugged version των τραγουδιών της, αφιέρωμα σε όλη τη μέχρι τώρα δισκογραφία της, αλλά και αγαπημένων της τραγουδιών από τη διεθνή μουσική σκηνή, αποδομημένα και ενορχηστρωμένα με άξονα την λατρεία της στο μινιμαλισμό και την αγάπη της για το ασπρόμαυρο.

Με σπουδές στο κλασσικό τραγούδι, 15ετή πορεία στην όπερα και επιρροές από την μεγάλη της αγάπη για την blues-rock-soul διεθνή σκηνή. Αυτή τη φορά, επενδύει στην «γύμνια», στην απλότητα και την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί στην Μαγική Σοφίτα του Μπενσουσάν Χαν και με τις ερμηνείες της, επιθυμεί να μας θυμίσει ότι «η μουσική γιατρεύει την ψυχή μας»!

Μαζί της ο εξαιρετικός κιθαρίστας Κώστας Βαπορίδης την συνοδεύει στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα.


Η FIONA έχει ήδη κυκλοφορήσει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «You heal my heart» σε παραγωγή και ενορχήστρωση του Νίκου Αντύπα. Για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον Νίκο Αντύπα, τον γνωστό συνθέτη/παραγωγό, drummer και μέλος των Socrates, υπογράφοντας την παραγωγή και ενορχήστρωση του δίσκου. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο album με τραγούδια που έχει συνθέσει η ίδια αλλά και σε συνεργασία με τον συνθέτη/drummer Albert Παναγιωτόπουλο.

Το album είναι διαθέσιμο σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες itunes, amazon, cdbaby etc.

Στο επίσημο κανάλι της έχουν ανέβει video clips τραγουδιών του δίσκου καθώς και μια διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Sweet Dreams». Τα γυρίσματα του video clip «FREE» πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά στο Λονδίνο από τον κινηματογραφιστή Michael Boccalini, σε καλλιτεχνική επιμέλεια (art direction) του φωτογράφου Γιώργου Αλεξανδράκη.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «FREE» αξίζει να αναφερθεί η φιλική συμμετοχή του διάσημου, βραβευμένου με βραβείο BAFTA, σουηδού σκηνοθέτη Jonas Grimas. (BBC, ITV, CVT, Kanal4).



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019
Στις 22:00

Πού?
Μαγική Σοφίτα του Bensousan Han
Εδέσσης 6, Λαδάδικα

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Επικοινωνία - κρατήσεις
6984244577 (περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge