ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
26-9-2019

Οι "Cheap Champagne" στη σκηνή του 1924 Live Stage

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Οι

Στο ανακαινισμένο φουαγιέ του θεάτρου Αυλαία, το «1924 Live Stage», υποδέχεται τους «Cheap Champagne» σε ένα μουσικό ταξίδι που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι μουσικές επιλογές του δυναμικού ντουέτου συνδυάζουν rock, jazz και φλαμέγκο στοιχεία ενώ οι διασκευές τους μας ταξιδεύουν σε μουσικές επιτυχίες που άφησαν εποχή.

Cheap Champagne
Οι Cheap Champagne (Αλίκη Κελεμουρίδου – φωνητικά, Αναστάσης Στοΐδης – κιθάρα και φωνητικά) ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ιδιαίτερο φθινοπωρινό unplugged live, στον όμορφο χώρο του 1924 Live Stage, εντός του θεάτρου «Αυλαία».

Δύο νέοι, αγαπημένοι φίλοι από τα παλιά, των οποίων η αγάπη για τη μουσική τους έφερε κοντά, κάνοντάς τους συνοδοιπόρους σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι. Ένα ταξίδι γεμάτο ξεχωριστές μουσικές επιλογές διασκευασμένες με μια διαφορετική χροιά.

Έχοντας πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, βρισκόμενοι ένα σκαλί πριν την ηχογράφηση της πρώτης επίσημης τους δουλειάς, το δυναμικό δίδυμο επιστρέφει δριμύτερο, σε ένα από τα πλέον αγαπητά μουσικά στέκια της Θεσσαλονίκης.

Οπλιστείτε με κέφι και πολύ όρεξη και ελάτε να βιώσουμε όλοι μαζί μια όμορφη μουσική εμπειρία γεμάτη χορό, κέφι, συγκίνηση, χαρά, αλλά και νοσταλγία!

Ο Αναστάσης Στοΐδης γεννήθηκε στη Νάουσα τον Απρίλιο του 1994. Είναι απόφοιτος του τμήματος ιστορίας και αρχαιολογίας του ΑΠΘ και υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής κλασσικής αρχαιολογίας, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας.

Παράλληλα είναι κάτοχος πτυχίου αρμονίας και πτυχίου κλασικής κιθάρας. Υπήρξε μαθητής του παγκοσμίου φήμης κλασσικού κιθαρίστα, Θάνου Μήτσαλα, από την τάξη του οποίου αποφοίτησε με άριστα. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες και ξένους μουσικούς της μέταλ και ροκ σκηνής.

Συμμετέχει ενεργά σε διάφορα μουσικά projects, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών. Αποτελεί μέλος της μαντολινάτας του ωδείου Ναούσης, εξωτερικό συνεργάτη της φιλαρμονικής της Λαμίας, ενώ παράλληλα εργάζεται ως κιθαρίστας στο μουσικό σύνολο «Αντιστίξεις».

Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού (Νάουσα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Βουδαπέστη, Βασιλεία, Σόφια κ.α.), παρουσιάζοντας την προσωπική του μουσική δουλειά. Διαθέτει στο ιστορικό του πολλές μουσικές συνθέσεις, ενώ σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει ο πρώτος ολοκληρωμένος του δίσκος.

Η Αλίκη Γεωργία Κελεμουρίδου γεννήθηκε στην Νάουσα τον Απρίλιο του 1993. Είναι κάτοχος πτυχίου Αρμονίας και Αντίστιξης καθώς επίσης ετοιμάζεται για το δίπλωμα της ως λυρική σοπράνο στο Κλασσικό τραγούδι.

Επίσης, κατέχει σπουδές στο musical theater performance και είναι μέλος της επαγγελματικής ομάδας K’s blink της Δήμητρας Καστέλλου. Παράλληλα ασχολείται με μια ποικιλία χορών όπως flamenco, Lindy hop και jazz.

Είναι χορωδός στην Χορωδία Ωδείου Ναούσης ενώ παράλληλα ως σολίστ έχει συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς σε πολλά διαφορετικά project και παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως δασκάλα θεωρίας της μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Ναούσης "‘Εστία Μουσών".



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019
Στις 23:30

Πού?
Θέατρο Αυλαία
Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση από 9,90 ευρώ

Επικοινωνία - κρατήσεις
6946032849, 2310 230013

Θέατρο Αυλαία

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge