ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
12-10-2019

Supersuckers live στο Eightball Club

Στις 13 Μαρτίου 2020 - Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε

Supersuckers live στο Eightball Club

Η καλύτερη rock 'n' roll μπάντα στον πλανήτη! Ο αυτοχαρακτηρισμός των Supersuckers είναι φυσικά υπερβολικός, σχεδόν προβοκατόρικος αλλά διακατέχεται από την χιουμοριστική διάθεση η οποία ουδέποτε έλειπε από την μπάντα από την Αριζόνα. Αδιαφορώντας για την γνώμη των «πολλών», στέκουν ατρόμητοι μπροστά στην σοβαροφάνεια της σημερινής εποχής. Οι Supersuckers δεν νοιάστηκαν ποτέ, και δεν θα νοιαστούν τώρα που μας επισκέπτονται για πρώτη φορά, πιο δυνατοί από ποτέ.

Εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε εδώ και χρόνια την ευχάριστη συνήθεια να αφιερώνουμε το "Pretty Fucked Up" σε ένα συγκεκριμένο αγαπημένο πρόσωπο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Οι δίσκοι τους, δυναμίτες που ακούγονται από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως θα άκουγε κανείς έναν δίσκο των Ramones, των Motörhead ή των Social Distortion. Πινελιά αλητείας η μίξη τους που ανήκει στον Blag Dahlia, τραγουδιστή των μεγάλων Dwarves. Το γενικό feeling που επικρατεί είναι ότι ο Eddie Spaghetti και η συμμορία του μπαίνουν μια μέρα στο studio στο Austin του Texas με δυο κάσες μπύρες ανά χείρας και γράφουν με την ίδια ορμή που έχουν πάνω στο σανίδι τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια.

Ρωτήστε τους Bad Religion, τους Ramones, τους NOFX, τους Social Distortion, τους White Zombie, τους Nashville Pussy, τους New York Dolls και τόσους άλλους που έχουν μοιραστεί την σκηνή με τους τρελοαμερικάνους.

Η καλύτερη rock 'n' roll μπάντα στον πλανήτη; Ποιός νοιάζεται για την απάντηση; Το σημαντικό είναι ότι οι Supersuckers επέστρεψαν και με τον ένατο δίσκο τους δείχνουν αγέραστοι και ακούραστοι. Κυρίως όμως δείχνουν ότι σε μια μουσική σκηνή που δεν δέχεται μεγάλα περιθώρια πρωτοτυπίας έχουν την ικανότητα, την έμπνευση και γνωρίζουν τον ιδανικό τρόπο ώστε να συνθέσουν μερικά από τα καλύτερα κομμάτια της καριέρας τους.

«Spreading evil since 1988». Έτσι συστήνονται οι Αμερικανοί Supersuckers, αν και θα μπορούσαν απλά να λένε: «μια ξεκάθαρα rock n’ roll μπάντα με country ξεσπάσματα». Ξεκίνησαν το 1988 στο Τούσον της Αριζόνα ως μία τριμελής μπάντα με το όνομα The Black Supersuckers. Σήμερα, ο Eddie Spaghetti (μπάσο, φωνή) συνεχίζει με τον Marty Chandler (κιθάρα) και τον Chris Von Streicher (ντραμς).

Το 1992 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, The Smoke Of Hell, μέσω της Sub Pop Records, στο ρόστερ της οποίας περιλαμβάνονται συγκροτήματα όπως οι Nirvana, οι Mudhoney και οι Soundgarden. Από τότε και μέχρι σήμερα η δισκογραφία τους μετρά δεκαεφτά studio άλμπουμ με rock ή altrock/country ύφος. Τελευταία προσθήκη το Suck It, ένα rock άλμπουμ που δείχνει ξεκάθαρα την εξέλιξη των τελευταίων τριάντα ετών και αποτυπώνει με ιδανικό τρόπο τη νεότερη ιστορία του είδους.

Στις συναυλίες τους οι Supersuckers δεν χαρίζουν τίποτα λιγότερο από μία εκρηκτική, γεμάτη ενέργεια εμφάνιση. Αυτές οι εμφανίσεις τούς χάρισαν το χαρακτηρισμό «η καλύτερη rock n’ roll μπάντα των τελευταίων 25 ετών» από το Classic Rock magazine. Ακόμα και ο Lemmy των Motörhead είχε πει κάποτε: «Αν δεν σου αρέσουν οι Supersuckers, δεν σου αρέσει το rock n’ roll».

Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους The Evil Power Of Rock N’ Roll και το γιορτάζουν –πού αλλού;– στο δρόμο. Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ έρχονται πρώτη φορά στη χώρα μας και στο Eightball, για να μας θυμίσουν ότι η ατάκα «το rock n’ roll δεν πεθαίνει ποτέ» κρύβει μια μεγάλη δόση αλήθειας.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020
Doors open: 21.00

Πού?
Eightball Club
Πίνδου 1, Λαδάδικα

Εισιτήρια
Προπώληση από 12 ευρώ

Επικοινωνία
693 717 6490

Eightball Live Stage

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς

Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή
Οι Urca de Lima στη Μικρή Σκηνή

Μόνο για μία βραδιά


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge